Osijek
U SUBOTU, 9. STUDENOGA, U SUDSKOM PROLAZU

Nakon modnog održat će se i dječji buvljak
Objavljeno 6. studenog, 2019.
Slijedom uspješno završenog 1. modnog buvljaka i na inicijativu naših sugrađanki - majki, Tržnica d.o.o. odlučila je organizirati posebni dječji buvljak, isključivo s dječjom odjećom, obućom i ostalim potrepštinama.

"Glavni nam je cilj da roditelji prodajom ili razmjenom očuvane i kvalitetne korištene dječje odjeće, obuće i ostalih potrepština na ekološki način zbrinu svoje viškove, ali i uz mali budžet opreme svoju djecu. Roditelji najbolje znaju kako njihova djeca brzo prerastu odjeću i obuću te koliko nova puno košta, a ovakva prilika idealna je za uštedu", ističu organizatori.

Buvljak će se održati 9. studenoga od 9 do 12 sati. Za potrebe održavanja buvljaka, Tržnica d.o.o. Osijek osigurat će prostor, i to na osječkoj glavnoj tržnici - sudski prolaz - te će cijena zakupa prodajnog mjesta (klupa) iznositi 10 kuna. Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti i rezervirati svoje prodajno mjesto, zaključno do petka, 8. studenoga, do 14 sati, na kontakt-telefon: Služba komercijalnih poslova 031/ 213-332 ili e-poštom: renata@trznica.hr. Rezervacija će se odvijati prema redoslijedu prijava, do popunjavanja raspoloživih mjesta.

"Ovim putem pozivamo sve roditelje da nam se pridruže i osiguraju si dobru i povoljnu kupnju", ističu organizatori.
E. Nenadić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike