Osijek
DOBRO DOŠLI U TATELJE!

Grupa za aktivne očeve i one koji to žele postati
Objavljeno 19. travnja, 2024.
“Dragi tate, imate osjećaj da se o ulozi očeva nedovoljno govori? Želite skupa s drugim tatama promišljati tu ulogu, dijeliti iskustva, lijepe trenutke, ali i one izazovne? Onda je TAtelje za vas! TAtelje je mjesto stvoreno za očeve koji žele istinski produbiti svoju ulogu u djetetovom životu - jer tate nisu povremeni suvozači u svijetu roditeljstva, nego ravnopravni partneri u svakom koraku dječjeg razvoja", navode u svom pozivu iz udruge DKolektiv, u čijem će se Društvenom ateljeu organizirati TAtelje.



U toj ćete grupi, naglašavaju u DKolektivu, biti okruženi tatama koji su spremni podijeliti svoja iskustva, primjere dobre i loše prakse te tako zajedno promišljati svoju roditeljsku ulogu, stvarajući priliku za učenje i rast prema načelu "Očevi za očeve".



“Sve vaše radosti, ali i brige i izazovi su dobrodošli - jer znamo da je svaka priča važna, a svaki izazov prilika za rast. I da, istina je - ni mi ne znamo sve, želimo čuti vas! Voditelj grupe je taj koji će poticati i voditi diskusiju, ali tu smo da učimo zajedno. Bez obzira na to jeste li iskusni tata, koji je prošao kroz različite faze očinstva, jeste li na početku svoga putovanja u svijetu roditeljstva ili se za njega tek pripremate, vaša je perspektiva važna i svojim dolaskom pomažete promociji aktivnog očinstva. I zato: dođite i budite dio ove zanimljive, podržavajuće i dinamične zajednice očeva! Jer skupa stvaramo bolje društvo - za nas i našu djecu!" poručuju iz DKolektiva.



TAtelje će se provoditi tijekom četiri susreta u trajanju od 90 minuta. Počinje u ponedjeljak (6. svibnja) u 18 sati u Društvenom ateljeu (Županijska 11, dvorište), kada će se sudionici dogovoriti za buduće susrete, prema rasporedima okupljenih tata.



Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen! Prijave na nikica.torbica@dkolektiv.hr.

I. Rab Guljaš
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike