Sport
KUGLANJE

Krajnje vrijeme za slavlje Osijeka
Objavljeno 12. listopada, 2019.
Nakon dva tjedna kuglači(ce) se vraćaju borbi za ligaške bodove. Stanka je bila zbog međunarodnih kupova, a među osam hrvatskih klubova koji su imali euroobveze bili su i kuglači Osijeka. Oni su, nažalost, i na NBC Pokalu u Slavonskom Brodu potvrdili lošu formu koja ih prati na domaćim stazama. Osječani u prethodna tri prvoligaška kola nisu ništa osvojili, a sada će prve bodove tražiti na svom Pampasu protiv Željezničara (Čakovec). Gosti se također dosada nisu proslavili, imaju samo jedan bod, a vrijeme je da Mušanić, Liović, Radoš i društvo osvoje dva. Ostali dvoboji 4. kola: Zadar - Bjelovar, Zaprešić - Medveščak 1958, Mertojak - Grmoščica i Šubićevac - Velebit.


Prvu pobjedu priželjkuju i kuglačice Đakova, koje žele napustiti začelje, za što im je nužno domaće slavlje protiv koprivničke Podravke. Na svojim stazama igra i Osijek ‘97, čeka ga teška kušnja protiv Istre (Poreč). Još se igraju susreti: Rijeka - Karlovac, Zagreb - Mlaka i Split - Admiral.


U 4. kolu Prve B lige Sjever slavonski derbi igraju Zrinski Pivovara (Osijek) i Fortuna (Đakovo). Osječki Kandit je u Velikoj Gorici (Radnik), Đurđenovac je gost Obrtnik Torbara (Zagreb), a Pakrac je kod Elektre (Križevci). Slavonac (Bukovlje) čeka Novsku, a još igraju Podravka i Lepoglava.


Drugoligaši Istoka stigli su do 2. runde, a parovi su: Zanatlija (SB) - N. Gradiška, Belišće - Željezničar (O), Silos - Monte-mont, Nove nade - Obrtnik (P), Osijek II - Šećerana Viro i Brod - Željezničar (B). U Drugoj ligi Centar kod žena Sloboda Tvin domaćin je Obrtniku (SB), a Obrtnik (NG) čeka Zaprešić. Pitomača ide u goste Sidru. N.B.
Možda ste propustili...

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike