Sport
BSK DANAS GOSTUJE U SOLINU

Bjelobrđani prizivaju proljetni scenarij
Objavljeno 21. rujna, 2019.

Sesvećani su bili i ostali bjelobrdska "crna mačka"! Nakon oba prošlosezonska navrata ostavivši i u srijedu "žuto-plave" praznih ruku (1:2) kada je sve ukazivalo da će bodovi ostati u Bijelom Brdu. Otišli su u zagrebačko predgrađe i donijeli ponovno tjeskobu u klub s krajnjeg istoka Hrvatske odakle je BSK-ova ekspedicija jučer krenula na susret 6. kola čiji je današnji početak predviđen u 16.30 sati. Ovotjednu su tako sesvetsku gorku tabletu Bjelobrđani (pro)varili na putu za Solin! Na mjesto s kojeg su prošle sezone krenuli u obranu aktualnog natjecateljskog statusa upravo kada ih je na domaćem terenu svladala momčad Sesveta. Da to nije ponovno načinila u srijedu sada bi štićenici trenera Denisa Krstanovića znatno mirnije došli na more gdje im je nedavno u kupu godio zrak. Trebat će ga udahnuti punim plućima jer je neporaženi domaćin goropadan na svom terenu, a i odmarao je tijekom tjedna pripremajući se za današnji susret. Bjelobrđanima je primarno trebala psihološka potpora poslije netom ispuštenoga koje, nakon nekoliko (ne)prospavanih noći, dobiva drukčije konture.


- Doista je teško bilo nakon neshvatljivog prepuštanja bodova Sesvećanima, ali je ohrabrujuća bila igra čije ponavljanje mora početi donositi rezultat. U prethodna dva gostujuća slučaja on je izostao i to zasluženo tako da je jasno da ga moraš nastupom isprovocirati. Vjerujemo da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu te posljedično popraviti skromni bodovni saldo posebice u kontekstu prezentacija na terenu. Solinski nam je proljetos bio sretan tako da prizivamo tu povijest pokušavajući u sadašnjosti dati maksimum bez kojeg nema (drugo)ligaških bodova - pričao je pomoćni trener Damir Horvat najavljujući susret i postavu u formaciji 4-2-3-1. Početna će biti identična onoj koja se suprostavila Sesvećanima: Ilinčić - Ptiček, Dalić, Mitrović, Jelić - Kloniunas, Kovačić - Gvozdenović, Muženjak, Blatančić - Dabro. Ista će biti i sedmorka na klupi za pričuve, a neće se moći opet računati na rekonvalescenta Horvata i Bjelokoščanina Morya koji je s ishođenom ulaznom vizom krenuo preko Sredozemlja.D.Lekšan

 

Rezultati by SofaScore

Rezultati 5. kola: Šibenik - Hrvatski dragovoljac (Zagreb) 2:0, BSK (Bijelo Brdo) - Sesvete 1:2, Kustošija (Zagreb) - Orijent 1919 (Rijeka) 1:2, Međimurje (Čakovec) - Cibalia (Vinkovci) 0:3, Dugopolje - Hajduk II (Split) 2:2, Dubrava Tim kabel (Zagreb) - Rudeš (Zagreb) 2:2 i Croatia (Zmijavci) - Osijek II 0:1. Susret Dinamo II (Zagreb) - Solin odgođen je za 30. listopada.




Parovi 6. kola: Cibalia - Hajduk II igraju danas (subota) u 14,30 sati (HNTV), Orijent 1919 - Croatia, Sesvete - Šibenik, Hrvatski dragovoljac - Kustošija i Solin - BSK počet će u 16,30, a Međimurje - Dinamo II u 19 sati. Sutra od 16,30 sati na rasporedu su utakmice Rudeš - Dugopolje i Osijek II - Dubarava Tim kabel.

Možda ste propustili...

MEMORIJALNI TAEKWONDO TURNIR BLJESAK

Juniorke TKD-a Osijek u Novskoj su bile najbolje

BIJELO-PLAVE ČEKA IZNIMNO VAŽAN OKRŠAJ

Utakmica sezone i prilika za naplatu starih dugova

Najčitanije iz rubrike