Sport
ČAKOVEC

Vinkovčani bez odgovora na igru Međimuraca
Objavljeno 18. rujna, 2019.

Nakon domaćeg poraza od 3:0 protiv Dugopolja nogometaši Cibalie s tri komada u mreži završili su i gostovanje u Čakovcu kod Međimurja. Nakon promjena u sastavu očekivala se i bolja igra Vinkovčana, no momčad Davora Mladine ponovno se pokazala u lošem izdanju. Gosti su izdržali 45 minuta bez pogotka, ali u drugom djelu utakmice bilo je niz pogrešaka i dekoncentracije, a Međimurci su to itekako znali kazniti. Odmah u prvoj minuti nastavka Brcković je matirao vratara Cibalije, a u 68. Novoselac je pogodio s bijele točke za 2:0. Desetak minuta prije kraja Brsković je novim pogotkom otklonio sve sumnje oko pobjednika, ako ih je uopće i bilo.

Uoči sezone bilo je jasno da momčad Cibalije nije dovoljno dobro pojačana za drugoligaški rang natjecanja i da će teško u borbu s konkurencijom, posebice starosjediocima, ali prva tri kola i pet osvojenih bodova Vinkovčana nudili su drukčiju sliku. No čini se kako su se u ta tri kola ispuhali te da su ih suparnici pročitali, jer posljednje dvije utakmice ne nude previše optimizma Cibaliji, koju u nastavku prvenstva očito čeka još puno teških izazova i problema. A. Grgić

Rezultati by SofaScore

MEĐIMURJE       3 (0)

CIBALIA       0

ČAKOVEC – Stadion SRC Mladost. Gledatelja: 350. Sudac: Matej Horvat (Zagreb). Strijelci: 1:0 Brcković (46), 2:0 Novoselec (68-11m), 3:0 Brcković (82).

Žuti kartoni: Šimičić, Vidović, Ivančić, Patafta (Međimurje), Hajnal, kerić, Tomić (Cibalia).

MEĐIMURJE: Koprić, Vidović, Šimičić (od 84. Patafta), Knezović, Hranilović, Ikić (od 87. Marić), Ivančić (od 74. Čikvar), Novoselec, Brcković, Hlišć, Dodlek. Trener: Miljenko Dovečer.

CIBALIA: Marijanović, Hajnal, Džijan, Kiš, Salapić, Vincetić (od 59. Anočić), Pavlak, Dejanović, Tustonjić, Matošević (od 86. Miljanić), Kerić (od 68. Dogan). Trener: Davor Mladina.
Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike