TvObzor
TRI NOVE SERIJE

Bob Hearts Abishola, Bluff City Law i Mixed-ish
Objavljeno 13. rujna, 2019.

Počelo je, počelo! Dobro, nije još, ali televizijska sezona 2019./2020. s valom novih serija službeno starta za nekoliko dana. CBS donosi seriju u kojoj se biznismen zaljubljuje u medicinsku sestru imigranticu, NBC seriju o odvjetnici koja se vraća u obiteljsko gnijezdo nakon majčine smrti, a na ABC dolazi spin-off sitcoma “Black-ish”.

Adrian ANDREJEK
MIXED-ISH
Rainbow Johnson pripovijeda svoje iskustvo odrastanja u obitelji mješovitih rasa osamdesetih i stalne dileme s kojima su se morale suočiti oko toga trebaju li se asimilirati ili ostati vjerne sebi. Bowini roditelji Paul i Alicia odlučili su se preseliti iz hipi komune u predgrađe kako bi bolje osigurali svoju obitelj. Dok se njezini roditelji bore s izazovima svoga novog života, Bow i njezina braće i sestre kreću u mješovitu školu u kojoj se percipiraju ni kao crni ni kao bijeli. Iskustva ove obitelji osvjetljavaju izazove pronalaženja vlastitog identiteta kad ostatak svijeta ne može odlučiti gdje pripadate.

Uloge: Arica Himmell, Tika Sumpter, Mark-Paul Gosselaar, Gary Cole, Christina Anthony

Premijera: 24.9.

Mreža: ABC

Epizoda: 22
BLUFF CITY LAW
Dolazeći iz poznate obitelji Memphis, poznate po nepravdi, briljantna odvjetnica Sydney Strait nekada je radila u slavnoj odvjetničkoj tvrtki svog oca Elijaha dok im se burni odnosi nisu ispriječili na putu. Nakon što je godinama jedva i razgovarala s njim, Sydney se iznenada vrati u obiteljsko gnijezdo kad njezina majka neočekivano umre. U nadi da će se ponovno povezati s kćeri koju voli, Elijah traži od Sydney da se pridruži tvrtki. Ona pristane, jer unatoč tome što je još uvijek ogorčena i nepovjerljiva, zna da joj je rad s ocem najveća nada u promjenu svijeta... ako se ikad budu slagali.

Uloge: Jimmy Smits, Caitlin McGee, Barry Sloane, Michael Luwoye, Stony Blyden

Premijera: 23.9.

Mreža: NBC

Epizoda: 13
BOB HEARTS ABISHOLA
Ljubavna priča o sredovječnom poslovnom čovjeku iz Detroita koji se neočekivano zaljubljuje u svoju medicinsku sestru, imigranticu iz Nigerije, dok se oporavlja od srčanog udara. Nezadovoljan početnim nedostatkom zainteresiranosti Abishole i velikom razlikom u njihovu podrijetlu, Bob je odlučan osvojiti njezino srce u ovom komičnom ispitivanju života imigranata u Americi.

Uloge: Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Christine Ebersole, Matt Jones, Maribeth Monroe

Premijera: 23.9.

Mreža: CBS

Epizoda: 22
Najčitanije iz rubrike