TvObzor
HRT: KAKO SMO DOČEKALI VATRENE

Posebna emisija u povodu godišnjice povratka naših srebrnih reprezentativaca iz Rusije
Objavljeno 12. srpnja, 2019.
U gotovo dvosatnoj emisiji prisjetit ćemo se tog velikog događaja i uspjeha hrvatskog sporta

U povodu godišnjice dočeka i povratka naših srebrnih Vatrenih s nogomentnog SP-a u Rusiji, Hrvatska radiotelevizija (HRT) na svom Prvom program (HRT-HTV1) u utorak, 16. srpnja u 21 sat daruje gledateljima posebnu emisiju ‘‘Kako smo dočekali Vatrene‘‘, urednika i voditelja Ivana Doriana Molnara. Uz izbornika Zlatka Dalića i goste u studiju, te javljanja uživo iz hrvatskih gradova – u gotovo dvosatnoj emisiji prisjetit ćemo se tog velikog događaja i uspjeha hrvatskog sporta.

"Nezaboravno rusko ljeto i doček za pamćenje obilježit ćemo u programu Hrvatske radiotelevizije. Pola milijuna ljudi tog 16. srpnja 2018. pratilo je ulicama glavnog grada srebrne Vatrene nakon najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog nogometa. Od Kalinjingrada do Moskve. Cijela Hrvatska disala je za reprezentaciju i pozdravila svoje junake. U posebnoj emisiji – na godišnjicu dočeka u Zagrebu - gledatelji će se moći prisjetiti veličanstvenog događaja i slike koja je obišla svijet.

U nekoliko priloga HRT je sažeo dijelove dočeka – od slijetanja, preko Novog Zagreba, dugog puta po Savskoj - pa sve do Trga bana Josipa Jelačića.

Također, dijelove naših priča čine i “posebni ljudi” koji su obilježili taj dan, poput vozačica ZET-ovih autobusa koje su prevozile nogometaše, policijskih službenika, vatrogasaca, dječaka kojeg je Luka Modrić pozvao na pozornicu i još mnogih drugih’’, otkrio nam je Ivan Dorian Molnar. (N.K.)
Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike