TvObzor
PREMIJERA SPOTA “ZNAM” U REŽIJI RADISLAVA JOVANOVA - GONZA

Tajni agent Massimo ulovio kradljivicu dijamanata Tatjanu Jurić
Objavljeno 7. lipnja, 2019.

S velikom lakoćom naš proslavljeni pjevač Massimo i radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić uskočili su u uloge života. On, u bondovskom stilu, opasni tajni agent, a ona lijepa kradljivica dijamanta.


Radnja je to novog spota za pjesmu Massima "Znam", za koju glazbu i tekst potpisuje Predrag Martinjak, a režije spota ovaj put uhvatio se Radislav Jovanov - Gonzo. Massimu, koji već ima iskustva s glumom u kazalištu, filmu, ali i brojnim spotovima, uloga je savršeno legla, a jednako dobro u priču se uklopila jedna od najljepših Hrvatica Tatjana Jurić.




"Snimanje ovoga spota s ovom ekipom i ovako ozbiljnijom radnjom i glumom bio je jedinstveno iskustvo i veliki izazov na koji sam pristala samo zato što sam znala da mogu imati potpuno povjerenje u sve sudionike, od Gonza, do Massima i svih ostalih koji su sudjelovali. Moja prijateljica imala je odličan komentar kada sam joj pokazala spot, s obzirom na to da ja baš nisam od glume, ne znam glumatati, mogu samo prenijeti emociju ako ju osjetim, a moja je Irena rekla: Jurić, možda ne znaš glumiti, ali nakupi se života i samo je izišlo iz tebe. Trebala bih svakako zahvaliti Gonzu, jer kažu da te redatelj ili proslavi ili upropasti, a ja sam jako zadovoljna kako je sve ispalo, pa smatram da je napravio fenomenalan posao", rekla nam je Tatjana Jurić nakon odrađenog zadatka.


I Massimo je zadovoljan postignutim, a najviše ga je oduševila pozitivna energija suputnice koju već poznaje, ali u sasvim drugoj ulozi, kao radijsku i TV voditeljicu.


"Divno je bilo snimati s Tatjanom. Oboje smo pozorno slušali Gonzove upute i stvarno je izvukao najbolje od nas. Baš sam zadovoljan kako je ova pjesma dobila jedan sasvim drugi oblik uz spot i nestrpljivo iščekujem reakciju publike", rekao nam je Massimo.
Pjesma "Znam" nalazi se na Massimovom hvaljenom albumu "Sada" koji je izišao prije točno godinu dana, a promovirajući ga rasprodao je brojne koncertne prostore po cijeloj Hrvatskoj i regiji. Ovo ljeto Massima očekuju nastupi diljem naše obale, ali i izvan Hrvatske, a sve detalje provjerite na njegovim društvenim mrežama.n (N.K.)

Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

Najčitanije iz rubrike