TvObzor
SPEKTAKULARNI UFC IZ SANKT PETERSBURGA NA KANALIMA NOVE TV

Susret dva veterana u glavnoj borbi
Objavljeno 19. travnja, 2019.

U subotu, 20. travnja, ljubitelji borilačkih sportova uživat će u novom UFC Fight Nightu, ovaj put iz ruskog Sankt Petersburga. Izravan prijenos napetih borbi bit će na portalu GOL.hr s početkom u 19 sati, a snimka će istoga dana biti prikazana u 00.10 u programu Nove TV. Gledatelje će kroz prijenos voditi iskusni komentatori Vlado Boban i Zelg Galešić.

Glavna borba ovaj put donosi okršaj veterana borilačkih spotova Alistaira Overeema koji će rukavice u teškoj diviziji ukrstiti s Alekseijem Oleinikom. Overeem je svoju posljednju borbu odradio u studenome, u Kini, gdje je prekidom u prvoj rundi savladao veliku rusku nadu Sergeja Pavlovicha. Time je prekinuo niz od dva poraza koje su mu nanijeli Francis Ngannou i Curtis Blaydes. Trenutačno se nalazi na sedmom mjestu teškaške ljestvice UFC-a, a Oleinik je trenutačno plasiran dva mjesta ispod njega. Oleinik je trenutačno je u nizu od dvije pobjede, a ukupno je slavio u šest od osam UFC borbi. Predvodio je i prvi ruski UFC event održan u rujnu prošle godine, kada je savladao Marka Hunta. Sunaslovna borba donosi okršaj dva ruska borca, Islama Makhacheva i Armana Tsarukyana. Makhachev iza sebe ima šest UFC pobjeda, samo je jednom izgubio u karijeri i to od Adriana Martinsa u listopadu 2015. godine. Njegov protivnik, Tsarukyana, u St. Petersburgu prvi put ući će u oktogon UFC-a.

Vidjet ćemo i još jedan teškaški okršaj, i to između Sergeja Pavlovicha i Marcela Golma, dok će u poluteškoj kategoriji snage odmjeriti Ivan Shtyrkov i Devin Clark. Gledatelji će imati priliku vidjeti i ženski okršaj između Roxanne Modafferi i Antonine Ševčenko, a Krzysztof Jotko pokušat će savladati Alena Amedovskog. Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike