Osijek
NAKON TEKSTA U GLASU

Unikomovci će riješiti
problem DV-a Potočnica?
Objavljeno 15. travnja, 2019.

Vezani članci

DUGOGODIŠNJI PROBLEM

Ispred DV-a Potočnica prizori poput njive

Dugo prisutni problem o kojemu smo posljednji put pisali u subotu, 13. travnja, a tiče se uništene zelene površine ispred Dječjeg vrtića Potočnica u Ulici Izidora Kršnjavog 29, koja se nakon svake obilnije kiše pretvara u kaljužu bit će, prema najavama iz Unikoma, riješen u "dogledno vrijeme".

Nisu nam mogli reći kada točno i na koji način, no poručuju da će iznaći rješenje tijekom idućih mjeseci. Podsjetimo, riječ je o kaljužama i dubokim brazdama nastalim pod kotačima automobila neodgovornih pojedinaca koji prostor ispred glavnog ulaza u vrtić godinama koriste kao parkiralište, zbog čega se nakon kiša ili otapanja snijega nanosi blato na pješačku stazu ispred vrtića, ali i u sam vrtić te čitav prostor izgleda kao oranica. Kako apeli djelatnika vrtića nisu urodili plodom, a problem nisu mogli riješiti ni u Odjelu za komunalno redarstvo čiji su djelatnici više puta upozoravani od strane djelatnika DV-a Potočnica, postavljanje fizičke zapreke u obliku stupića nameće se kao jedno od mogućih rješenja, no ostaje za vidjeti na što će se odlučiti djelatnici Unikoma.

Roditelji se u pokušaju pravdanja ove zaista ružne prakse žale na manjak parkirnih mjesta kod vrtića, što svakako jest slučaj, međutim, ona postoje u obližnjim ulicama te je, kako bi se sve ovo izbjeglo, potrebno samo malo više prošetati. I.A.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike