Crna kronika
ISTRČALA NA CESTU SA SLADOLEDOM U RUCI...

Petogodišnju djevojčicu na cesti udario auto
Objavljeno 18. ožujka, 2019.
ZAGRAĐE - Prometna nesreća u kojoj je petogodišnja djevojčica s ozljedama noge završila u požeškoj bolnici dogodila se u nedjelju oko 15 sati u mjestu Zagrađe nedaleko od Pleternice. Kako doznajemo, djevojčica je, nakon što joj je otac kupio sladoled iz sladoledarskog kombija koji je kružio selom, neoprezno izišla na cestu i doslovce naletjela na automobil koji je išao sporo. Od mještana Zagrađa doznajemo kako je djevojčici nakon pada na tlo automobil prešao preko noge.


Nesreća se zbila ispred kuće njezina djeda. Vidjevši da se približava sladoledarski kombi, petogodišnjakinjin otac je sa kćerkom i nećakinjom izišao na ulicu i naručio dva sladoleda. Kada je petogodišnjakinja uzela svoj sladoled, a otac je kupovao drugi sladoled nećakinji, djevojčica je istrčala ispred kombija na cestu i doslovce udarila u bočni dio automobila koji joj je potom ozlijedio nogu. Za upravljačem automobila nalazio se daljnji djevojčičin rođak.
Vidjevši nesreću i začuvši djevojčičin plač, obitelj i rodbina odmah su istrčali na ulicu. Djevojčicu su odmah stavili u taj isti automobil koji ju je ozlijedio, nakon čega ih je vozač, zajedno s roditeljima petogodišnjakinje, odvezao u požešku bolnicu. Do zaključenja teksta nismo doznali kakva je težina zadobivenih ozljeda. Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci Policijske uprave požeško-slavonske. M.Bugarić
Možda ste propustili...

ŠVERCER ILEGALACA DAO OBJAŠNJENJE

Krijumčario Sirijce zbog nadgrobnog spomenika

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike