Sport
ZORAN ZEKIĆ NAKON NOVOG REMIJA:

Ozbiljno smo shvatili predsjednika, vidljivi su pomaci u igri i pristupu
Objavljeno 11. ožujka, 2019.
Nakon susreta, koji je završio podijelom bodova, nijedan od trenera nije bio previše sretan, ali ni nesretan. Osijek je bar djelomičnu utjehu pronašao u tome što nije poražen, premda je nakon 45 minuta bio u rezultatskom zaostatku, a gosti u činjenici kako je uzeti bod u Gradskom vrtu uvijek dobar rezultat.


- Osjećam se kao da sam pretrčao 15 kilometara. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv dobrog suparnika. Uspjeli smo im eliminirati glavno oružje - njihovu opasnu tranziciju - a u organizaciji naše igre pravili smo neke pogreške. Bili smo ponekad brzopleti, a baš tom segmentu posvetili puno pozornosti tijekom tjedna na treninzima. Opet smo primili nevjerojatno jeftin pogodak, praktički iz prvog malo ozbiljnijeg dolaska Lokomotive pred naša vrata. U drugom dijelu smo se uspjeli vratiti u utakmicu, pokušali smo sve što je u ovom trenutku u našoj moći ne bismo li pobijedili, ali ovaj put nismo stigli do potpunog preokreta. No mislim kako se pomaci u pristupu i želji vide. Ozbiljno smo shvatili riječi našeg predsjednika i bez obzira na to što nismo pobijedili, vidio sam stvari koje me ohrabruju uoči susreta koji dolaze - rekao je Zoran Zekić, trener nogometaša Osijeka.


Jedna od njih je sigurno - László Kleinheisler. Mađar je odmah u debiju pokazao o kavoj se igračkoj klasi radi. Uzeo je konce igre u svoje ruke, nametnuo se i kada se do kraja adaptira i uigra s momčadi, bit će veliko pojačanje.


- Što se njega tiče, mogu reći samo jednu stvar. Svaki dan ću ići u crkvu zapaliti svijeću kako bi bio zdrav. To je igrač takve kvalitete kakve u ove tri i pol godine na Osijekovoj klupi još nisam imao u svlačionici, a odradio je samo tjedan dana treninga s momčadi jer je bio ozlijeđen - zaključio je trener bijelo-plavih.


U treneru Lokomotive Goranu Tomiću miješali u se zadovoljstvo i osjećaj kako je njegova momčad mogla u Gradskom vrtu napraviti i više.
- Utakmica je bila uzbudljiva i napeta za gledatelje, a stresna za nas trenere. Velike su tenzije bile u ovoj utakmici jer su u igri bili vrijedni bodovi za obje momčadi. Prvi dio susreta Osijek je pokazao više, a mi smo došli do prednosti, kako se kaže, u najboljem trenutku, na samom kraju prvog dijela. U nastavku smo očekivali nalet Osijeka, pa smo se dogovorili da budemo discplinirani i gusti u sredini, Ipak, brzo smo primili pogodak nakon prekida, što je uvijek teško prihvatiti. No nismo se povukli nakon izjednačenja. Rekao bih kako smo tek tada proigrali i stvorili neke prilike iz kojih smo mogli pobijediti utakmicu. No ne mogu reći kako sam žalostan što nismo, jer osvojiti jedan bod u Osijeku nikada nije lako - zaključio je trener zagrebačke momčadi. D.Keler
Zoran Zekić

trener Osijeka

Što se Laszla tiče, mogu reći samo jednu stvar. Svaki dan ću ići u crkvu zapaliti svijeću kako bi bio zdrav. To je igrač takve kvalitete kakve u ove tri i pol godine na Osijekovoj klupi još nisam imao u svlačionici.
Goran Tomić

trener Lokomotive

Utakmica je bila uzbudljiva i napeta za gledatelje, a stresna za nas trenere. Velike su tenzije bile u ovoj utakmici jer su u igri bili vrijedni bodovi za obje momčadi. Osvojiti jedan bod u Osijeku nikada nije lako
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike