Sport
PRIJAM KOD GRADONAČELNIKA VINKOVACA

STK Cibalia uskoro u svom prostoru
Objavljeno 11. prosinca, 2018.
Stolnoteniski klub Cibalia iza sebe ima devet uspješnih godina djelovanja, što je bio povod da stručni stožer kluba, uz direktora Hrvatskog stolnoteniskog saveza, primi vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

- Drugu godinu zaredom prva seniorska ekipa sudjeluje u Prvoj hrvatskoj ligi. Druga ekipa sudjeluje u natjecanju Druge hrvatske lige, a ove smo godine formirali žensku ekipu koja se natječe u Županijskoj ligi. U našem klubu imamo 60 članova, od čega je 40 aktivno, i imamo veliki interes za našu kadetsku školu. Međutim, ono što je problem, nemamo svoj vlastiti prostor, nego smo u sportskom centru u najmu, što nas financijski jako iscrpljuje - rekao je Dario Dragun, tajnik kluba.

Stolnoteniski klub Cibalia Vinkovci ima potporu Grada Vinkovaca, a gradonačelnik Ivan Bosančić istaknuo je kako će se u dogledno vrijeme naći prostor u kojemu će biti sjedište kluba.

Grad Vinkovce i STK Cibaliju posjetio je direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza, Renato Čengić, te je ovom prigodom podsjetio kako su Vinkovci bili jedan od centara stolnog tenisa.

- Naša ideja je da Vinkovci postanu regionalni centar stolnog tenisa koji bi okupio djecu iz Vukovarsko-srijemske županije. Mnogo se ljudi uključilo, a mi kao savez ćemo pomoći, no bez uključivanja Grada, to je nemoguće - rekao je Čengić.M.K.
Najčitanije iz rubrike