Sport
JURJEVAC

Preokret Zrinskog, Belišćanima vodeći dvojac još više odmaknuo
Objavljeno 12. studenog, 2018.
Nakon što u prošlom kolu na domaćem travnjaku nisu uspjeli pobijediti Bedem iz Ivankova, nogometaši Belišća u subotu su na gostovanju kod Jurjevca doživjeli poraz. Kako su u posljednja tri kola Belišćani osvojili samo bod, i to na domaćem terenu protiv Ivankovčana (prethodno su još poraženi od Vihora u Jelisavcu), izgubili su korak za vodećim dvojcem Cibalijom i Čepinom, koji je u ovom kolu ostvario pobjede. Belišćani su sigurno u Jurjevac došli radi osvajanja sva tri boda. Sve je krenulo dobro za momčad Davora Rupnika, koja je u 17. minuti povela preko Damjanovića. U 38. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaćina, kojeg je u pogodak pretvorio najbolji strijelac Zrinskog Dos Santos. U 81. minuti dogodio se potpuni preokret kada je Krešimir Galić postigao pogodak za tri boda Zrinskog. A.G.
ZRINSKI 2 (1)

BELIŠĆE 1 (1)

JURJEVAC – Stadion “Bara”. Gledatelja: 250. Sudac: Ivan Menđušić (Vinkovci). Strijelci: 0:1 Damjanović (17), 1:1 Dos Santos (38-11m), 2:1 Galić (81). Žuti kartoni: Galić, Stanušić, Pranjić (Zrinski), M. Stanić, Mandić (Belišće).



ZRINSKI: Pintarić, Mihaljević, Fehir, Matković (od 46. Kukučka), Pranjić, Bagarić, Dos Santos, Stanušić (od 66. Kovačević), Majdiš, Galić, Filipović (od 56. Kujundžić).



BELIŠĆE: M. Stanić, V. Stanić, Milić, Salapić, Ratković, Matoković (od 40. Mandić), Vinogradac, Damjanović, Ranogajec, Grafina (od 83. Tatalović), Radovanović (od 66. Stupar).
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike