Osijek
U RIJECI LJUBAVI POČELA PODJELA NAMIRNICA ZA LISTOPAD

Paketi života nadopunjeni kobasicama
Objavljeno 19. listopada, 2018.
U Rijeci ljubavi počela je podjela paketa života za članove obitelji u socijalnoj potrebi za listopad. Štefica Čučak, predsjednica, kaže kako kroz Projekt ublažavanja siromaštva paket obuhvaća 14 proizvoda.
- Udruga je iz donacija i financijskih potpora dodala pet proizvoda i to: pučke kobasice, ulje, tijesto, grah i paštete, pa je "paket života" sadržavao 19 proizvoda u vrijednosti 220 kuna. Na našu veliku radost, kao i na radost obitelji u socijalnoj potrebi, prvog dana podjele opslužili smo 350 obitelji i stotinu djece koja su se razveselila donaciji hrenovki i čokolada našeg stalnog donatora E.K. iz Zagreba. Želimo naglasiti da su proizvodi iz projekta podijeljeni po članovima obitelji, a Udruga je navedenih pet proizvoda dijelila po jedan, a uz pomoć naših donatora velikog i plemenitog srca i to: gospodin E.K. iz Zagreba, Osječko-baranjska županija s projektom "Čistoća je ogledalo tijela", Sjeme d.o.o. iz Splita, Euroinspekt d.o.o. iz Osijeka, naši iseljenici i naši sugrađani s donacijama koje šalju Rijeci ljubavi prema svojim mogućnostima - kaže Štefica Čučak.
Dodaje da se "paket života" dijeli svaki dan od 10 do 14 sati, a tehnička potpora njihovim bolesnim, starim i nepokretnim korisnicima počinje odvozom paketa u njihove domove 22. i 23. listopada. D.Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike