Sport
NK VIŠNJEVAC POČEO PRIPREME ZA ČETVRTOLIGAŠKO PRVENSTVO

Igrački kadar se slaže, a želja je i nastaviti natjecateljski uspon
Objavljeno 23. srpnja, 2018.

S pripremnim aktivnostima za sljedeće prvenstvo Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje u subotu su počeli i nogometaši Višnjevca.


Klupske su prostorije ponovno bile odlično popunjene onima koji će se pokušati treneru Milanu Vuici i njegovu suradniku Milanu Krajnoviću nametnuti u sljedećoj sezoni u borbi za bodove. U njih neće ići Kvesić i Brezinšak, koji su prešli u Čepin, P. Čavar i A. Tomas su pak otišli u Zrinski iz Jurjevca, a u klubu više nema ni Berečića (Darda) i Maganjića, koji je zbog posla zaključio karijeru. Istodobno su novi članovi Višnjevca ovoga ljeta postali Rebrina (Slavonac, Tenja), Križić (Darda), Tomić, Radak, H. Čavar (Tomislav, Livana), L. Marić (Olimpija, Osijek), Jakovčević (Belišće) i Skorup (Radnički, Mece) od kojih su potonja dva opravdali uvodni izostanak. Prvi trening, ali pod opravdanim izgovorom, propustili su i starosjeditelji: Andabak, A. i B. Mihaljević, Pušić, Nađ, Ante Tomas, Selmani, Vidačić i Perković. Trenerski tandem te predsjednik kluba Marijan Mihaljević, tajnik Željko Lončar i član uprave Davor Jeger na prvom okupljanju, osim šestorke novopridošlih, pozdravili su i sljedeće igrače: Jakovljević, Muslić (vratari), Tadić, R. Marić, Mršo, Uglik, M. Mihaljević, Šafar, Bilandžić, Kraljik, B. Špoljarinec, R. Tomas i Petrović te pridružene juniore Varga i B. Špoljarinec. Vjeruje se da je to i konačan popis igrača koji će braniti klupske boje u sljedećem četvrtoligaškom prvenstvu, iako se pretpostavlja da će biti još koja promjena primarno u dolazećem smjeru, jer je onaj suprotni zaključen.

U višnjevačkom nogometnom ligašu vjeruju kako je zaključen i silazni klupski trend, jer očekuje se u sljedećem ciklusu daljnji natjecateljski uspon i stvaranje momčadi koja bi uskoro mogla vratiti trećeligaški državni status. D.Lekšan
Bilo je odlazaka i dolazaka, a u klubu se nadaju kako će u Višnjevac doći još nekoliko igrača
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike