Sport
TENJA 2018 UZ OSJEČKO

Mursa preskočila Porto, sedmica "Limunčića", Ogi transporti nakon penala
Objavljeno 17. srpnja, 2018.
U ponedjeljak je nastavljen malonogometni turnir "Tenja uz Osječko". Prekjučer su na malonogometnom igralištu u Tenji trebale biti odigrane četiri utakmice, ali su gledatelji vidjeli samo tri jer se seniori Građevinarstvo Spajić nisu pojavili na terenu, pa se momčad Autodijelovi gas plasirala bez borbe u četvrtfinale. Te je natjecateljske razine bila veteranska utakmica u kojoj su Limunčići iz Krčme Milić do vrha natovarili mrežu Auto Vukovića, čiji je vratar inkasirao sedam komada, a suigrači istodobno nisu ni jednom svladali protivničkog. Premda su glavninu posla obavili Kovač (2), Periškić i Nađ, na kraju se u redovima Limunčića istaknuo Igor Budiša, koji je u završnici susreta u samo četiri minute postigao tri pogotka. To je ujedno bila i najučinkovitija utakmica večeri, premda nije to bio i ogled na kojem se ukupno najviše puta tresla mreža. Tu titulu zaslužuje utakmica osmine finala seniora između Ogi transporta i Donjogradske caffeterije. Naime, utakmica je odlučena nakon šesteraca, pa je zbog toga razloga to ogled u kojem su se najviše puta tresle mreže. Osnovni dio susreta naime bio je također vrlo dramatičan. Završio je rezultatom 3:3, pa su o pobjedniku odlučivali šesterci u kojima su slavili Ogi transport. I izvođenje penala bilo je iznimno dramatično. Ogi transporti naime, morali su zabiti čak sedam šesteraca kako bi se plasirali u sljedeći krug natjecanja. U sljedeću rundu otišao je i sastav Murse VBK koji je u predviđenom vremenu igre porazio domaći Caffe bar Porto, čiji su igrači pružili dobar otpor. No, dva pogotka "mursašima" bila su dovoljna za prolaz.
Turnir se nastavlja danas s četiri seniorske utakmice nakon kojih ćemo dobiti polufinaliste čiji su susreti na rasporedu u petak jer će četvrtak biti slobodan dan. U subotu su utakmice za konačni plasman u obje konkurencije nakon kojih će se dodijeliti nagrade najuspješnijim momčadima i pojedincima.
Rezultati: Limunčići Krčma Milić - Auto Vuković 7:0 (veterani 1/4 finala), Mursa VBK - CB Porto Tenja 2:0, Ogi transport - Donjogradska cafeteria 3:3 (10:9,6m) i Autodijelovi Gas - Građevinarstvo Spajić 3:0 (p.f.) (seniori 1/8 finala). D.Lekšan
DANAS NA TURNIRU
20 sati: Mursa VBK - Ogi transport, 20.45: Salasport Cafeteria Sjenjak - Autodijelovi Gas, 21.30: Pekarnica Biopan - MNK Saponia/PZ Ćelije, 22.15: Lješnjak united - Autokelava Đavo Tapu/No name (četvrfinalefinala seniori).D.L.
CB Porto Tenja* 0

Mursa VBK *2 (2)

Igralište u Tenji. Suci: M. Novaković i I. Schrempf. Strijelci: 0:1 Gelo 8., 0:2 Pušelj (12.).

CB PORTO TENJA: Anđelić, Tomić, Radak, Kanski, Šimović, Kasač, Štetić, Mišić, Pandurević, Škarica.

MURSA VBK. Pavlović, Gvozdenović, Pušelj, Gelo, Mihaljević, Krišto, Uščumlić, Pranjić, Ištvanić, Horvat, Eror.
LIMUNČIĆI KRČMA MILIĆ *7(4)

AUTO VUKOVIĆ *0

TENJA - Igralište u Tenji. Suci: I Schrempf i M. Novaković. 1:0 Kovač (4.), 2:0 Periškić (6.), 3:0 Nađ (9.), 4:0 Kovač (12.), 5:0 Budiša (20.), 6:0 Budiša (22.), 7:0 Budiša (24.).

LIMUNČIĆI KRČMA MILIĆ: Jerković, Kovač, Runtić, Vuletić, Nađ, Podboj, Gombarović, Periškić, Brnić, Budiša, Šmit i Salopek.

AUTO VUKOVIĆ: Pandurević, Požega, Dražić, Levak, Bacelj, Jozić, Barač, Glavota, Peić, Đaić, Rakušić i Piplica.
Najčitanije iz rubrike