Regija
OPĆINA IVANKOVO

Potpisan ugovor za cestu u Retkovcima
Objavljeno 11. srpnja, 2018.
IVANKOVO
Općina Ivankovo, u sklopu Mjere 7.2.2, Ulaganja u građenje nerazvrstane ceste, potpisala je ugovor s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za financiranje rekonstrukcije nerazvrstane ceste infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa treće skupine u naselju Retkovci, u Ulici Josipa Jurja Strossmayera. Tim ugovorom predviđena je i gradnja 28 parkirališnih mjesta te kompletna prometna signalizacija. Ugovor je u ukupnom iznosu vrijedan 2.933.244,98 kuna, i, prema ugovoru, predviđeno je financiranje od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u stopostotnom iznosu.
Općina Ivankovo prethodno je, sukladno zakonskim propisima, provela postupak javne nabave, a nakon okončanog postupka i donošenja Odluke o odabiru, najpovoljniji ponuditelj bila je tvrtka Cestorad d.o.o. Vinkovci, te je priređeno potpisivanje Ugovora o izvođenju radova na rekonstrukciji nerazvrstane ceste u Strossmayerovoj ulici u Retkovcima.
Početak radova očekuje se u kolovozu, a završetak se očekuje u roku 60 dana od dana početka radova, vrijednost investicije je 2.813.952,91 kuna.
Ujedno je potpisan Ugovor o obavljanju stručnog nadzora za izvođenje radova s tvrtkom Videković d.o.o. Vinkovci, a vrijednost usluge iznosi 27.500,00 kuna.M.K.
Možda ste propustili...

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

RADIONICA U POVODU FESTIVALA ZNANOSTI

Fakultet ojačao vezu s društvom

Najčitanije iz rubrike