Regija
NAJBOLJI UČENIK TROGODIŠNJIH PROGRAMA

Miroslav Main je dobio nagradu Šegrt Hlapić
Objavljeno 17. lipnja, 2018.

SLATINA

Osim što je najbolji učenik slatinske Industrijsko-obrtničke škole i Virovitičko-podravske županije u trogodišnjim obrazovnim programima, Miroslav Main iz Slatine dobitnik je nagrade Šegrt Hlapić.

To je tradicionalna nagrada koju Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatska obrtnička komora dodjeljuju najboljem učeniku, najboljem mentoru i najboljoj obrtničkoj školi radi promicanja strukovnog obrazovanja za obrtnička zanimanja i obrtništva u cjelini.

Svečanost dodjele ove prestižne državne nagrade Šegrt Hlapić održat će se 29. lipnja u Zagrebu, a na ovom iznimnom velikom uspjehu, odličnom učeniku Miroslavu Mainu čestitali su i ravnatelj Industrijsko-ibrtničke škole Mladen Graovac ali i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Još od 2016. godine, kad je bio učenik prvog razreda, Miroslav Main sudjeluje na školskim i međužupanijskim natjecanjima, a kao jedan od najboljih učenika u programu za zanimanje vodoinstalatera tri godine sudjelovao je i na državnim natjecanjima i postizao vrhunske rezultate.

S obzirom da se za tako visoke nagrade boduju opći uspjesi, sudjelovanja i rezultati na natjecanjima te ocjene voditelja praktične nastave i postignuća učenika u praktičnom dijelu obrazovanja, Miroslav je više nego zasluženo osvojio tu prestižnu nagradu. Petar Žarković

Možda ste propustili...

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike