Sport
EUROPSKI NOGOMET

Londonski derbi na Wembleyju
Objavljeno 10. veljače, 2018.

Barcelona se plasirala u finale španjolskog Kupa kralja nakon što je i u uzvratnom susretu polufinala svladala Valenciju. U prvom dvoboju bilo je 1:0, a u Valenciji je Barcelona slavila 2:0 pogodcima Coutinha, kojemu je to prvijenac u novom dresu, te Ivana Rakitića (82). Hrvatski je reprezentativac odigrao cijeli susret za Barcelonu koja će u finalu igrati protiv Seville.

U derbiju 27. kola engleskog prvenstva na Wembleyju se sastaju gradski suparnici Tottenham i Arsenal. Vodeći Manchester City ugošćuje Leicester, dok drugoplasirani Manchester United gostuje kod Newcastlea. Ostali parovi: Everton - Crystal Palace, Stoke - Brighton & Hove, Swansea - Burnley, West Ham - Watford, Huddersfield - Bournemouth, Southampton - Liverpool i Chelsea - WBA. 

Derbi 24. kola talijanskog prvenstva igra se u Napulju gdje vodeći Napoli ugošćuje trećeplasirani Lazio. Drugoplasirani Juventus u petak navečer gostovao je kod Fiorentine, dok će Inter seriju slabih rezultat pokušati prekinuti kod kuće protiv Bologne. Ostali parovi: SPAL - Milan, Crotone - Atalanta, Sassuolo - Cagliari, Chievo - Genoa, Sampdoria - Hellas Verona, Torino - Udinese i Roma - Benevento. G.R.

Možda ste propustili...

MŽNL OSIJEK - VINKOVCI

Vardarac u stotoj do sva tri boda

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA SUSRET S GORICOM

Bez Lovrića i Bralića, vraća se Čokaj

Najčitanije iz rubrike