Ekonomija
www.dankarijera.com

Počeo je Virtualni sajam karijera i znanja: Predstavlja se više od 70 izlagača
Objavljeno 12. listopada, 2017.

Noćas je na www.dankarijera.com počeo najveći regionalni online sajam poslova: osmi Virtualni sajam karijera i znanja. Od 11. do 18. listopada na sajmu se predstavlja 70 izlagača: tvrtki i edukativnih ustanova iz Hrvatske, ali i regije. Sajam organizira najveći hrvatski portal za zapošljavanje MojPosao u suradnji s regionalnim partnerima Infostud i Posao.ba.

Novosti ovogodišnjeg sajma


Tijekom osam dana trajanja sajma posjetitelji u potrazi za poslom mogu 'prošetati' kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, a nova znanja mogu pronaći u kapsuli Edukativnih ustanova.
U sklopu Sajma, od 11. do 16. listopada, održava se i prvi Virtualni hackathon. Pozivamo sve programere da sudjeluju u rješavanju zadataka, jer oni najbolji konkuriraju za vrijedne nagrade: Dron, Oculus Rift, 3D printer i mnoge druge. Proglašenje pobjednika održava se 18. listopada, na zadnji dan Sajma. 

Tvrtke izlagači

Regionalni izlagači na sajmu su: LIDL, Addiko Bank, Jadranka i Lafodia Sea Resort. Zlatni izlagači: Rimac Automobili, AD Plastik, Kaufland, Hrvatski Telekom, a srebrni izlagači: Cloudsense, PLIVA, Dubrovački Vrtovi Sunca, Tomsoft, Sport-Bet, Impol-TLM.
Neki od poslodavaca koji svoje kandidate traže diljem Slavonije su Fina, Zagrebačka banka, Sport-Bet, MORH pa svakako provjerite njihove ponude. Možete im se javiti i putem chata, a imate priliku dogovoriti i video razgovor.
Ako imate kakvih pitanja vezano za proces zapošljavanja unutar neke tvrtke, pratite webcast koji počinje 13. listopada u 10 sati. Webcast možete pratiti uživo putem You Tube kanala 'Virtualni dani karijera i znanja'.

Prošećite online sajmom i pronađite posao!

Možda ste propustili...

PODUZETNIK GODINE

Pobjednik Rubens Menin

OČEKUJE SE 800 TISUĆA TONA PŠENICE

Žetva počinje za tjedan dana, cijena se još ne zna

DOBRE PROGNOZE ZA SLJEDEĆE TROMJESEČJE

Zapošljavati planira trećina poslodavaca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U PRVA ČETIRI MJESECA OVE GODINE VRIJEDNOST EURA POVEĆANA JE ZA 15 POSTO

Jačanje eura usporava rast robne razmjene

2

SUZBIJANJE ZLATNE ŽUTICE VINOVE LOZE

Tolušić: Moramo zaštititi našu proizvodnju vina

3

ERSTE GRUPA

Za financiranje socijalnog poduzetništva 50 milijuna eura