Mozaik
BLIŽI SE FINALNI IZBOR

Biograd na moru: Misice u subotu kreću s pripremama
Objavljeno 23. rujna, 2017.

Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše, a djevojke su završile pripreme u hotelu Slavonija u Vinkovcima, gdje su izabrane tri superfinalistice: Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Djevojke će od 23. rujna boraviti u hotelu Ilirija, u Biograd na Moru, gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26. rujna 2017. godine, gdje će djevojke predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković-Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Cotton i Borovo.

Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović, koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt “Njegujmo život” za udrugu Debra. Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom “Beauty with a Purpose” s udrugom Debra. M.Kokaj

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike