Mozaik
NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju
se osvojiti London
Objavljeno 20. travnja, 2024.
Goran Bare & Majke, ikonski sastav koji je obilježio generacije svojim sirovim rock-zvukom i sjajnim tekstovima, nastavlja svoju impresivnu glazbenu karijeru još jednim nezaboravnim koncertom. Nakon nedavnih nastupa diljem regije bend se sprema osvojiti i London svojim energičnim nastupom u legendarnom Dingwallsu u nedjelju, 28. travnja.



Nedavnim koncertom u Vintage Industrial Baru i showom u zagrebačkoj Areni krajem prošle godine oduševili su publiku svojim hitovima i karizmatičnim nastupom. Goran Bare & Majke legendarni su rockeri čija je diskografija poslužila kao nadahnuće za mnoge bendove, a koncerti poput nadolazećeg u Londonu prilika su da se ta inspiracija podijeli i s publikom diljem svijeta.

Svojim specifičnim zvukom i hitovima kao što su "Budi ponosan", "A ti još plačeš", "Ja sam budućnost", "Mene ne zanima", "Teške boje" i mnogim drugima ostavili su neizbrisiv trag u povijesti regionalne glazbene scene. Svojom dojmljivom 40-godišnjom karijerom nastavljaju osvajati srca publike.



Londonsku publiku očekuje fantastičan nastup ispunjen energijom i nevjerojatnom glazbom gdje će kultni rockeri još jednom dokazati zašto su jedni od najvećih.

D. Miklić
Možda ste propustili...

KONCERTNA SENZACIJA KOJA SE NE PROPUŠTA

4 tenora u sklopu turneje nastupaju i u Ernestinovu

EUROSONG: BABY LASAGNA I DALJE FAVORIT

Hrvatska pjesma ponovo je prva na kladionicama

Najčitanije iz rubrike