Novosti
MATURANTI IPAK PUTUJU?

Većina roditelja ipak podržava odlazak na maturalno putovanje
Objavljeno 22. kolovoza, 2017.

Vezani članci

ČEKA SE ODLUKA ŠKOLSKIH ODBORA

Maturanti ostaju i bez novca i bez puta u Španjolsku?

ČEKA SE ODLUKA O ŠPANJOLSKOJ

Moguć je povrat dijela novca za ekskurzije

Roditelji srednjoškolaca koji se (još uvijek) spremaju na put u Španjolsku u ponedjeljak su na roditeljskim sastancima izrekli svoje mišljenje jesu li za ili protiv toga da njihova djeca krenu na maturalno putovanje.

U Općoj gimnaziji čak je 59 posto roditelja za putovanje, a, prema riječima ravnatelja Dražena Đapića, i roditelji koji su protiv rekli su da će, u slučaju današnje pozitivne odluke Školskog odbora, pustiti djecu na put u Španjolsku.

- Zadnju riječ dat će Školski odbor, koji će odlučiti hoće li možda doći i do odgode putovanja. Čujem da je I. gimnazija u Zagrebu odgodila put i mislim da je to najracionalnija odluka. Ovo je tek stav roditelja i takav će biti prenesen Školskom odboru, no sve ćemo znati nakon njegove odluke - rekao je Đapić.

Doznajemo da se u Jezičnoj gimnaziji roditeljski sastanak nije održao, a ravnatelj Vladimir Minarik kaže da su profesori i učenici razmjenjivali mailove. No je li više roditelja za ili protiv, Minarik nije znao reći i također čeka današnji sastanak Školskog odbora. Do zaključenja ovog broja roditeljski sastanak u Ekonomskoj školi nije završio, a ravnateljica Lidija Žaper SMS-om nas je sa sastanka obavijestila da su roditelji podijeljena mišljenja. “Kažu da će se prikloniti većini”, napisala je Žaper.M.Mihelić

Možda ste propustili...

TREĆINA ČLANOVA KOMORE ZA DESETAK GODINA IDE U MIROVINU

Prijeti nestajanje profesije primalja, nužan novi studij

SJEĆANJE NA RATNOG MINISTRA OBRANE

Obilježili godišnjicu smrti Gojka Šuška

Najčitanije iz rubrike