Regija
NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni
Objavljeno 22. travnja, 2024.
PETRIJEVCI - U prostorima Osnovne škole u Petrijevcima obilježen je Dan Općine Petrijevci, a središnji dio proslave bila je svečana sjednica Općinskog vijeća, kojoj je nazočio i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić.

Čestitavši mještanima njihov dan, zamjenik župana osvrnuo se na velik napredak općine u prethodnom razdoblju.

– Kontinuirani rad načelnika Zelića vidljiv je na svakom koraku Općine Petrijevci, koja projekte provodi u suradnji sa svim razinama vlasti, a koristi i sredstva Europske unije. Posebno pohvaljujem demografske programe i izdvajanje sredstava za mlade, a uvjeren sam da će na tom tragu nastaviti rad i u budućnosti – kazao je Miletić.

Na čelu Općine Petrijevci od njezina je osnutka 1993. godine načelnik Ivo Zelić, koji se u svom obraćanju osvrnuo na realizirane projekte, ali i najavio nove.

– Pred nama je izgradnja Doma kulture vrijedna 1,5 milijuna eura, potom izgradnja svlačionica u Nogometnom klubu Omladinac te rekonstrukcija i dogradnja spremišta DVD-a Petrijevci. Ono što me posebno veseli jest to da ćemo preko projekta aglomeracije Valpovo započeti s priključivanjem sugrađana na kanalizacijsku mrežu, a osigurali smo i da ti priključci budu besplatni - istaknuo je Zelić. D.S.R.
Najčitanije iz rubrike