Novosti
HDZ-OV STOŽER U OSIJEKU

Radić: Pokazali smo da smo najjača stranka
Objavljeno 17. travnja, 2024.
Gradonačelnik Ivan Radić bio je zadovoljan nakon objave prvih neslužbenih rezultata parlamentarnih izbora, osobito onih u 4. izbornoj jedinici i Osijeku. "Mi smo izuzetno zadovoljni rezultatima u 4. izbornoj jedinici, gdje smo, kao i u gradu Osijeku, najjača stranka. Zahvaljujem svim biračima koji su izišli na izbore i dali nam povjerenje, očito su prepoznali naš rad i rezultate, a mi ćemo već od sutra nastaviti raditi u interesu svih građanki i građana 4. izborne jedinice", rekao je Radić, koji je izbornu večer proveo u društvu stranačkih kolega u dvorani "Gardens".

Osvrnuo se i konkretnije na rezultate u Osijeku. "Pokazali smo da smo najjača stranka, daleko iznad svih ostalih. U protekle tri godine, otkako smo preuzeli odgovornost za vođenje grada Osijeka, pokrenuli smo mnogobrojne projekte, govorimo o ulaganjima u vrijednosti od 350 milijuna eura, a ti će se projekti nastaviti realizirati i u budućnosti, stoga svim Osječankama i Osječanima od srca hvala na povjerenju", poručio je Radić, koji je bio četvrti na kandidacijskoj listi HDZ-a i partner u 4. izbornoj jedinici.

Kandidatkinja HDZ-a i bivša saborska zastupnica Nataša Tramišak zahvalila je svim biračima koji su u srijedu izišli na birališta, u velikom broju, te “odabrali smjer kojim žele da Hrvatska ide”. “Naravno da smo zadovoljni postignutim rezultatima i velikom prednosti, držim da su birači, posebno kod nas u 4. izbornoj jedinici i Osijeku, prepoznali naš rad, rezultate i ostvarena obećanja. Na temelju toga nastavit ćemo odgovorno raditi i graditi i dalje”, rekla je Nataša Tramišak. I.Alilović
Najčitanije iz rubrike