TvObzor
JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao
Objavljeno 12. travnja, 2024.

Nova doza zabave stiže ovoga petka s novom epizodom showa ‘’Tko to tamo pjeva?’’, a dobru atmosferu upotpunit će i popularni pjevač, omiljeni zabavljač - Joško Čagalj Jole, koji stiže kao gost panelist.



Jole će, zajedno sa stalnom postavom panelista - Alkom Vuicom, Lukom Nižetićem, Giannom Apostolski i Goranom Vinčićem, pokušati pomoći natjecateljici da dođe do što većeg novčanog iznosa, tako što će detektirati tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko i nije tako dobar pjevač.

’’Na snimanju emisije mi je bilo super te mogu najaviti gledateljima da ih očekuje vrlo zanimljiva i napeta epizoda! Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao!”, izjavio je Jole. Na pitanje je li mu bilo lako procijeniti tko je talentiran, a tko nije, otkriva: “Pratio sam svaki pokret, svaki izraz lica i gestu, a koliko sam bio uspješan, neka gledatelji sami ocijene. Moram priznati da su neki od tajnih glasova uspjeli zavarati čak i nas, a to je upravo i čar ovog showa.”

Za glavnu nagradu - 5.000 eura natjecat će se 57-godišnja Brankica Jurić iz Pule, koja sebe opisuje kao pozitivnu, veselu, nasmijanu, zabavnu i dobru osobu. ‘’Kada sam vidjela reklamu na televiziji za ovaj show, rekla sam sama sebi: ajde da probam živjeti svoj san. Volim se zezati, smijati i mislim da je to pravi show za mene!’’, otkriva Brankica razlog svoje prijave u emisiju i ističe kako ima jako dobru intuiciju.

Kako će joj to pomoći u showu te hoće li moći bez problema detektirati tko pjeva dobro, a tko samo dobro glumi, ne propustite doznati ovoga petka, 12. travnja, od 20.15 sati na Novoj TV! D.M.
Možda ste propustili...

SHOW “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Polufinale kao nikad prije

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

Najčitanije iz rubrike