Crna kronika
PRI PRETRAZI KUĆE U VILJEVU VRIJEĐAO POLICAJCE

Prijavili su ga za prijevaru, krađu goriva, marihuanu
Objavljeno 29. ožujka, 2024.
Kriminalističkim istraživanjem policajaca iz Donjeg Miholjca utvrđeno je postojanje sumnje da je 31-godišnjak iz Viljeva počinio kaznena djela nedopuštene uporabe osobnih podataka, prijevaru, neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, provalu kao i prekršaje iz Zakona o prebivalištu, Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te prekršaj iz Zakona o šumama.

Policija je utvrdila kako je 35-godišnjaku iz Donjeg Miholjca ukrao osobnu iskaznicu s kojom je u listopadu prošle godine na njegovo ime sklopio tri pretplatnička ugovora s teleoperatorima i preuzeo tri mobilna uređaja, nakon čega mu je počinio dug od oko 640 eura neplaćanjem računa. Pretragom doma u kojem neprijavljeno boravi u Viljevu, pronađen je i uz potvrdu oduzet mobitel, oprema za uzgoj marihuane, stabljika marihuane, ogrjevna drva za koja ne posjeduje potrebnu popratnicu, dva kanistra puna goriva i pumpu za gorivo. Tijekom pretrage 31-godišnjak je vrijeđao policajce.

Policija osnovano sumnja da je 31-godišnjak počinio i provalu u noći između 21. i 22. ožujka. Naime, u Viljevu je provalio u radni stroj tvrtke iz Našica, iz kojega je ukrao 150 litara dizela i počinio materijalnu štetu od 217 eura. Protiv osumnjičenog slijede odgovarajuće prijave.

S.Lacić
Možda ste propustili...

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Dva recidivista ostala bez vozila

NOVA ŽRTVA PREVARANATA JE 79-GODIŠNJAK

Zbog želje za kriptovalutom izgubio desetke tisuća eura

Najčitanije iz rubrike