Mozaik
OSTVARILA SE JOŠ JEDNA EPIZODA

Glazbena suradnja koju
su “Simpsoni” predvidjeli
još davne 1996. godine
Objavljeno 25. ožujka, 2024.
Animirana serija "Simpsoni" s godinama je pokazala da može predvidjeti budućnost, a čini se da joj je to opet pošlo za rukom. U prošlosti su zapažena predviđanja Simpsonovih uključivala leteći ulazak Lady Gage na Super Bowl, borbu SAD-a protiv stršljena ubojica, bolest jezivo sličnu COVID-u i predsjednički mandat Donalda Trumpa. Matt Groening i ekipa bili su u stanju predvidjeti neke od važnih svjetskih događaja posljednjih godina, ma koliko bili bizarni.

Predvidjeli su i jednu od najčudnijih gazbenih suradnji. Na festivalu "Homerpalooza", u epizodi iz 1996., može se vidjeti kako hip-hop grupa Cypress Hill nastupa s Londonskim simfonijskim orkestrom. Na festivalu se pitaju tko je pozvao orkestar, optužujući upravo članove Cypress Hilla. Glazbenici zatim nakratko međusobno razgovaraju prije nego što priznaju da misle kako bi se možda mogli uklopiti u orkestar, te ga pitaju znaju li njihovu hit-pjesmu "Insane in the Brain".

Gotovo 30 godina poslije, to se i ostvarilo - Cypress Hill najavio je da će ove godine nastupiti s Londonskim simfonijskim orkestrom u Royal Albert Hallu. “To je ostvarenje sna, suradnja koju su samo Simpsoni mogli predvidjeti”, poručio je bend. T.K.
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

U POLUFINALU SHOWA NASTUPAJU POSEBNI GOSTI

Prljavo kazalište u “Zvijezde pjevaju”

Najčitanije iz rubrike