TvObzor
NETFLIX OBJAVIO DATUM PREMIJERE

Nova sezona “Black Mirrora” stiže 15. lipnja
Objavljeno 9. lipnja, 2023.

Nakon trailera i objava opisa epizoda za dugo očekivanu novu sezonu serije Black Mirror konačno je poznat i datum premijere. Iako je bilo poznato da šesta sezona stiže ovog lipnja, Netflix je objavio najnoviji trailer, koji uključuje nove scene i otkriva datum premijere, 15. lipnja.



Podsjetimo, prošla, peta sezona na streaming je došla još u ljeto 2019., tako da smo se prilično načekali na nove epizode ove distopijske serije. U službenoj izjavi o povratku serije njezin tvorac Charlie Brooker rekao je kako je proširio parametre o tome što očekivati od svake epizode u novoj sezoni.

- Uvijek sam smatrao da bi Black Mirror trebala imati priče koje su sasvim različite jedna od druge te koje bi trebale neprestano iznenađivati ljude (i mene), inače - koji je smisao? To treba biti serija koja se ne može tako lako opisati i koja se stalno može izmišljati. Tako da sam djelomice kao izazov samom sebi, a djelomice kako bih stvari održao svježima i za sebe i za gledatelje, sezonu započeo tako što sam namjerno preokrenuo neke temeljne pretpostavke o tome što očekivati - rekao je i obećao lude promjene i raznolikosti kao nikad prije.

U nastavku podsjećamo na naslove i opise epizode koje nam stižu 15. lipnja te glumačku postavu.

1. epizoda “Joan Is Awful” - jedna obična žena otkrije kako je globalna streaming platforma pokrenula televizijsku dramu koja je adaptacija njezina života, a u kojoj je glumi velika holivudska zvijezda Salma Hayek. Uz Hayek glume Annie Murphy, Michael Cera, Rob Delaney, Ben Barnes i Himesh Patel.

2. epizoda “Loch Henry” - o mladom paru koji putuje u uspavani škotski grad kako bi napravio dokumentarac o prirodi, ali se navuče na lokalnu priču o šokantnim događajima iz prošlosti. Glume Samuel Blenkin, Myha’la Herrold, Daniel Portman, John Hannah i Monica Dolan.

3. epizoda “Beyond the Sea” - donosi alternativnu 1969. godinu, u kojoj su dva muškarca u misiji u kojoj se bore s posljedicama nezamislive tragedije. Glume Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton i Rory Culkin.

4. epizoda “Mazey Day” - problematičnu starletu prate naporni paparazzi dok se ona nastoji nositi s posljedicama prometne nesreće. Glume Zazie Beetz, Clara Rugaard i Danny Ramirez.

5. epizoda “Demon 79” - smještena u 1979. godinu u sjevernu Englesku, gdje nalazimo asistenticu prodaje kojoj je rečeno kako mora počiniti strašna djela da spriječi katastrofu. Glume Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley i David Shields. T.K.
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike