Osijek
DOK TRAJE SANACIJA SEMAFORA NA VUKOVARSKOJ, OD KERŠOVANIJEVE DO ZAGREBAČKE

Oprez na rakrižju, ukinuta “zebra”
Objavljeno 24. siječnja, 2023.
Vozačima i pješacima savjetuje se oprezno ponašanje na raskrižju Vukovarske i Zagrebačke ulice jer je uspostavljen privremeni prometnih režim s ograničenjem na "zebri" u Zagrebačkoj, a smanjena je i brzina vozilima.

Naime, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu Grada Osijeka izvijestio je kako će se u sljedećih nekoliko dana sanirati signalni kabeli semafora na Vukovarskoj između raskrižja Vukovarske sa Zagrebačkom ulicom te raskrižja Vukovarske s Ulicom Otokara Keršovanija.

- Zbog toga semafor na raskrižju Vukovarske i Zagrebačke ulice neće biti u funkciji te stoga molimo vozače i građane da kroz raskrižje prolaze s povećanim oprezom, poštujući vertikalnu i horizontalnu prometnu signalizaciju. Kako bi se povećala sigurnost sudionika u prometu, privremeno će se smanjiti ograničenje brzine u zoni križanja Vukovarske ceste i Zagrebačke ulice na 50 km/h te ukinuti pješački prijelaz na istočnom prilazu križanja Vukovarske ceste i Zagrebačke ulice s preusmjeravanjem pješačkog prometa na pješačke prijelaze kod križanja s Keršovanijevom i Krežminom ulicom - pojašnjavaju u Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu. D. Pejić
Možda ste propustili...

U POVODU SVJETSKOG DANA SOCIJALNE PRAVDE

SDP upozorava na socijalnu nepravdu

IZLOŽBA ANALOGNIH FOTOGRAFIJA GORANA ŠANTARA

Kolor samo odvlači pažnju

ŽUPANIJSKA SLUŽBA ZA UDOMITELJSTVO

Postanite udomiteljska obitelj djeci ili odraslima!

Najčitanije iz rubrike