Osijek
EKONOMSKI FAKULTET

Potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između Ekonomskog fakulteta i Saponije
Objavljeno 11. listopada, 2021.

Danas je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između ove akademske ustanove i Saponije. Ugovor su potpisali dekan Ekonomskog fakulteta prof.dr.sc Boris Crnković i Predsjednica uprave Saponije dr.sc Dajana Mrčela. Predmet ovog sporazuma je uspostavljanje i razvijanje znanstveno-razvojne i stručne te poslovne suradnje u nizu znanstveno-razvojnih i stručnih područja.  Potpisivanjem sporazuma i formalno je potvrđena dugogodišnja uspješna suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije u organiziranju stručnih praksi, seminara, posjeta tvornici i edukativnih programa, posebno na kolegiju Marketing strategije.

„Ekonomski fakultet i Saponia osigurat će pretpostavke za realizaciju dogovorenih projekata i programa, a takav koncept doprinosi razvoju zajednice te omogućava mladim akademskim građanima kvalitetniju podlogu za poslove za koje se obrazuju“ naglasio je prof. Crnković.

„Kroz suradnju s Ekonomskim fakultetom gradi se i kvalitetna baza stručnog kadra, a Saponia već godinama provodi uspješan model zapošljavanja mladih kadrova s tek stečenom diplomom“, izjavila je Dajana Mrčela. D.Ku.

Možda ste propustili...

ŽIDOVI SE PRISJEĆAJU POBJEDE

Hanuka počinje u nedjelju

DONACIJA OBITELJI OMRČEN IZ JOSIPOVCA

Stiglo najraskošnije božićno drvo

HEP POKRENUO PROJEKT ZAMJENE VRELOVODA

Pouzdana opskrba za 1.500 krajnjih korisnika

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAVRŠEN PROJEKT RUTA DIVLJEG DUNAVA U OPĆINI BILJE, VRIJEDAN 412.141 EURO

Nove turističke atrakcije u Bilju

2

OTVORENO KLIZALIŠTE

Na led u jednoj smjeni može do stotinu klizača

3

OSJEČKOM LIJEČNIKU "MEDICINSKI OSCAR"

Matej Šapina: Ovo mi je najdraža nagrada do sada