Crna kronika
POŽAR U STANU NA SJENJAKU

Vlasniku izgorjela večera: Već treća intervencija ove godine na istoj adresi
Objavljeno 6. srpnja, 2021.
"Susjed iz pakla", kako se moglo čuti da ga zovu okupljeni uzrujani stanari „četrdesetdvojke“ ovoga je puta ostao bez piletine i krumpira

Zbog požara na prvom katu na Sjenjaku 42 Javna profesionalna vatrogasna postrojba Osijek je intervenirala na terenu s dva vozila. Neslužbeno doznajemo da je vlasniku izgorjela večera – piletina i krumpiri, a on je navodno zaspao. Interventne postrojbe pozvala je susjeda kada je osjetila dim, a uzbunili su se i ostali stanari s te vertikale jer je dim dopro i do njihovih stanova putem ventilacijskog kanala zgrade.

Jedan od vatrogasaca nam neslužbeno kaže da već ne zna koji puta interveniraju na toj istoj lokaciji, i on je prošli puta bio dežuran kada su također intervenirali u istom stanu. Susjeda kaže da je tada na šporetu bila samo šerpa koju su izbacili van kroz prozor zaboravnog susjeda "kuhara". Neslužbeno nam priča susjeda da je ove godine već tri puta dežurna vatrogasna ekipa dolazila kod susjeda jer se svaki puta nešto jako dimi iz njegovog stana.

- Samo ove godine tri puta, a da ne pričam proteklih godina bude i po desetak puta da se ovako nešto slično dogodi. Zapalit će nam zgradu, ne daj Bože da mu plamen zahvati plinsku bocu pa da eksplodira. Nije nam svejedno, a ovaj puta sam tražila vatrogasce da pozovu i policiju jer je nasrnuo na mene prigovarajući mi: „Opet si zvala vatrogasce!“.

Ista susjeda nam, sada već malo duhovito domeće kako je stavila lazanje praviti, pa osjetila smrad. „Okrećem se po stanu, pa pomislih da nisam nešto u rerni ostavila. No, kada sam otvorila prozor odmah mi je bilo sve jasno kada me dim odozdo obavio cijelu na mom prozoru“, kaže nam.

- Sad ga lijepo policija zapisuje pa će, nadamo se, prestati raditi ovakve stvari. Da možemo odahnuti i mirno živjeti i spavati svi u zgradi – nada se susjeda ali i ostali stanari. D.Pejić

Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike