Crna kronika
HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak
Objavljeno 17. travnja, 2024.
Zagrebačka policija zaplijenila je gotovo 300.000 tisuća tableta s popisa psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga. Nakon kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 27-godišnji državljanin Srbije početkom travnja ove godine, za sada točno neutvrđenog dana, nabavio veću količinu tableta Belbien od 10 miligrama i Rivotril od dva miligrama s ciljem da ih stavi u promet, odnosno da ih neovlašteno proda i učini dostupnim krajnjim konzumentima droga.

Policajci su, nakon što su dobili nalog nadležnog suda, pretražili dom i druge prostorije, kao i vozila, kojima se koristi osumnjičeni 27-godišnjak na području zagrebačke Peščenice, te je pronađeno 276.800 tableta Belbien od 10 miligrama i 19.800 tableta Rivotril od dva miligrama. Nakon kriminalističkog istraživanja policajci su u zakonskom roku predali osumnjičenika pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Daljnjom će se policijskom istragom u suradnji s nadležnim odvjetništvom pokušati doznati gdje je 27-godišnjak nabavljao tablete koje su na popisu droga, komu ih je do sada prodao, kao i način “reklamiranja” za nove kupce. S.L.
Možda ste propustili...

PROMETNA NESREĆA IZMEĐU ANTUNOVCA I TENJE

Sletio s ceste i poginuo, nije bio vezan pojasom

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

NA PODRUČJU SUNJE, SISKA I GLINE

Pet krijumčara u rukama policije

Najčitanije iz rubrike