Osijek
POTPORA UMIROVLJENICIMA I STARIJIMA OD 65 GODINA

Općina Vladislavci isplaćuje božićnice
Objavljeno 30. studenog, 2020.
Umirovljenici Vladislavaca, Dopsina i Hrastina dobit će božićnice kao potporu koju Općina Vladislavci daje starijim mještanima.

- Pozivam umirovljenike i starije od 65 godina koji nisu korisnici mirovine da podnesu zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći. Pravo ostvaruju umirovljenici, uz uvjet da im mjesečni iznos mirovine nije veći od 3000 kuna, te stariji od 65 godina koji nisu korisnici mirovine u trenutku podnošenja zahtjeva za jednokratnu pomoć, uz uvjet da im mjesečni prihod nije veći od 3000 kuna. Pomoć se isplaćuje se u iznosu od 200 kuna u gotovini, preko poštanske uputnice. Zahtjevi se podnose do 4. prosinca – kaže načelnik Marjan Tomas.

Uz zahtjev umirovljenici za koje je Općina Vladislavci preuzela podatke od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje trebaju priložiti preslik osobne iskaznice, a ostali, koji nisu evidentirani od HZMO-a, dužni su priložiti posljednji odrezak od mirovine/bankovni izvod iz kojeg je vidljiva isplata mirovine za prethodni mjesec i preslik osobne iskaznice. D.P.
Možda ste propustili...

PRVI SNIJEG POKRIO PROMETNICE

Lagano zagrijavanje za sve zimske službe

LANI REALIZIRALI STOTINJAK KULTURNIH PROGRAMA

Rotor kreativne industrije U KC-u

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MEĐU 490 VJENČANIH PAROVA U 2020.

Rekli smo “da” i imali svadbu unatoč koroni

2

TRAGOVI NEPRIMJERENOG PONAŠANJA

Bor bačen kroz prozor zapeo u krošnji?!

3

POGON ZA JEDRENJAK RAZVIJA SE NA FERIT-U

Električni brod iz ravnice