Osijek
60. GODINA FAZOS-a

Sajam obiteljskih
poljoprivrednih gospodarstava
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Obilježavanje 60. obljetnice postojanja i rada Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek danas zaključuje Sajmom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Treće je to njegovo izdanje, ovaj prvi puta, zbog epidemioloških mjera, organiziran je na otvorenom - ispred fakultetske zgrade. Nešto je stoga manje izlagača nego u prethodnim izdanjima, ali i brojka od 35 štandova donijela je raznovrsnost na poljoprivrednoj proizvodnji kreiranih proizvoda i usluga.

Sajam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava organizira se u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS-a i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja fakulteta, okuplja izlagače, proizvođače koji su diplomirali na osječkoj "Poljoprivredi".

Na otvorenju sajma goste su pozdravili u ime Grada Osijeka dogradonačelnica Žana Gamoš, u ime Osječko-baranjske županije Silva Wendling, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu. Vlado Guberac, rektor Sveučilišta J.J. Strossmayera (ranije dekan upravo na FAZOS-u, nap.a.), a potom i Krunoslav Zmaić, dekan FAZOS-a. D.Ku.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRADSKO VIJEĆE USVOJILO PRORAČUN GRADA OSIJEKA ZA 2021.

Projekt Kopika bit
će čak tri puta skuplji

2

NOVO CESTOVNO RJEŠENJE

Spoj Kolodvorske i Mlinske rasteretit će zapadni ulaz

3

KAKO RADI LABORATORIJ U EPIDEMIJI

Pacijenata je manje, kao i u ordinacijama