Mozaik
OVOTJEDNA NACIONALNA TOP-LJESTVICA SINGLOVA

Sjajni Fluentes na petom mjestu
Objavljeno 15. listopada, 2020.

Nakon kraće stanke poznata osječka grupa Fluentes nedavno je predstavila novi singl "Zadnji ljetni dan", u kojem tuguje za ljetom. Pjesma je najava nadolazećeg, drugog, albuma "Putnici" i odmah se popela na sjajno peto mjestol nacionalne ljestvice singlova. Tema pjesme je nostalgija i tuga koja uvijek slijedi nakon ljetnog, morskog razdoblja, kada se vraćamo u svakodnevnicu punu obveza. Na samom albumu naći će se ukupno 12 pjesama, od toga pet novih, još neobjavljenih. Pjesme su nastajale u razdoblju od 2017. pa sve do danas. Autorstvo potpisuje frontmen grupe, Goran Bošković.



- Dugo nas nije bilo s novom pjesmom i baš nam je drago što je "Zadnji ljetni dan" dobro primljen. To nam je samo poticaj da radimo još više i bolje, da stvaramo ono što osjećamo bez fige u džepu. Hvala radijskim urednicima na podršci - kazao je Bošković i dodao: "Album ‘Putnici‘ priča je o putovanju koje smo kao bend prošli u posljednje tri-četiri godine." T.Kvorka

PRVI JE I DALJE MASSIMOV HIT-SINGL
Pjesma koja i dalje neupitno čvrsto drži sam vrh ljestvice na listi najemitiranijih domaćih pjesama Massimov je hit “Mali krug velikih ljudi”. Autorstvo potpisuje Ivan Dečak, pjevač grupe Vatra, a izdaje ju Aquarius Records. Drugo mjesto pripalo je Vanni s prigodnom pjesmom “Junaci”. Na trećem mjestu su pop i trap zvijezde Zsa Zsa feat. Hiljson Mandela s pjesmom “Ova ljubav” (Rubikon Sound Facotry).
Možda ste propustili...

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike