Mozaik
U POVODU SVOJEG 71. ROĐENDANA

Springsteen objavio spot "Ghosts"
Objavljeno 26. rujna, 2020.

Bruce Springsteen je dan nakon svojeg 71. rođendana objavio "Ghosts", drugi singl s nadolazećeg albuma "Letter To You". Dugoiščekivani album izlazi 23. listopada (Columbia Records/Menart). Novu pjesmu prati i spot u kojem se isprepleću kadrovi sa snimanja novog albuma s E Street Bandom u Springsteenovu kućnom studiju, ali i arhivske snimke njegovih najranijih glazbenih dana koje je proveo u lokalnim bendovima, primjerice The Castiles. Redatelj spota je Thom Zimny.
“‘Ghosts’ govori o tome koliko je lijepo i veselo biti u bandu, ali i o boli kad izgubimo jedni druge zbog bolesti i vremena”, kaže Springsteen napominjući: “‘Ghosts’ se obraća duhu same glazbe, nečemu što nitko od nas ne posjeduje, ali što možemo zajedno otkrivati i dijeliti. U E Street Bandu je to u kolektivnoj duši koju pokreće srce.”
“Letter To You” će biti Springsteenov 20. studijski album. Izlazi 23. listopada (Columbia Records/Menart) i na njemu su prve izvedbe s E Street Bandom nakon velike The River turneje iz 2016. Album su producirali Ron Aniello i Bruce Springsteen, miksao ga je Bob Clearmountain, a masterirao Bob Ludwig. T.K.

Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike