Osijek
OPĆINA VLADISLAVCI POMAŽE OBITELJIMA

Radne bilježnice i mape dobit će svi osnovci
Objavljeno 14. srpnja, 2020.
Općina Vladislavci trudi se ići naruku mještanima, pa tako sada financira i radne bilježnice i radne mape svim svojim osnovcima za školsku godinu 2020./2021.

"Donijeli smo odluku da ćemo u ovoj i u idućim školskim godinama financirati nabavu radnih bilježnica i radnih mapa za sve učenike osnovnih škola te školski pribor za učenike prvog razreda, a Ministarstvo prosvjete financira udžbenike. Sredstva za nabavu radnih bilježnica u iznosu oko 60.000 kuna osigurali smo u općinskom proračunu, a odluka je na sjednici Općinskog vijeća donesena jednoglasno. Time se nastavlja kontinuitet ulaganja u obrazovanje u našoj općini, od izgradnje infrastrukture do sufinanciranja i financiranja raznih aktivnosti i potreba naših vrtićaraca, školaraca i studenata. To je i najbolja pozivnica mladim obiteljima i roditeljima s djecom da ostanu živjeti u našoj općini, a ujedno i novim obiteljima da se dosele - kaže općinski načelnik Marjan Tomas.

Stoga načelnik poziva roditelje svih učenika Osnovne škole Mate Lovraka u Vladislavcima da do 31. srpnja ove godine u Općini Vladislavci podnesu zahtjeve i preuzmu potvrde o pravu na financiranje troškova kupnje radnih bilježnica i radnih mapa. Te potvrde roditelji trebaju dostaviti u OŠ Mate Lovraka u Vladislavcima od ponedjeljka do petka od 10 do 12 sati. Radne će bilježnice i radne mape, ističe Tomas, zajedno sa školskim udžbenicima, učenike dočekati na njihovim školskim klupama prvog dana nastave u novoj školskoj godini. D. Pejić
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike