Mozaik
MALO JE REĆI DA JE OVAJ ČOVJEK SRETNIK

Drugi put u tri godine ostrugao 4 mil. dolara
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
Pedesetogodišnji Amerikanac je nakon prvog dobitka otišao u mirovinu, a sada je opet kupio srećku, i opet je pogodio

Što učiniti kad osvojite na lutriji četiri milijuna dolara? Amerikanac Mark Clark zna odgovor - kupite novu srećku i osvojite - još četiri milijuna dolara!


- Kada igrate lutriju, i ne mislite da ćete u nekom trenutku osvojiti višemilijunski iznos, a definitivno ne pomišljate na to da će vam se posrećiti dvaput - kazao je Mark Clark iz South Rockwooda u američkoj državi Michiganu nakon svojega posljednjeg dobitka, u lipnju. "Ma teško mi je uopće riječima izraziti kako se osjećam." Clark je pedesetogodišnjak, a sreća ga je prvi put pogledala prije tri godine, piše CNN. U to je vrijeme radio na benzinskoj postaji u Hudsonu, u državi Michigan. Kupio je srećku i ostrugao barkod. Ondje je pisalo da se obrati službenici na prodajnome mjestu, što je i učinio. "Dok smo razgovarali, ona je ostrugala ostatak srećke, a potom me šokirano pogledala i kazala: Mark, upravo si osvojio četiri milijuna dolara!" ispripovijedao je.


Otišao je do roditelja da bi s njima podijelio sretnu vijest, a ubrzo potom se umirovio. Nedavno je umirovljenik Clark ponovno odlučio kupiti instant-lutriju. Ostrugao ju je, javio se na šalter i... ponovno šok - nova četiri milijuna dolara. "Srećku sam ostrugao kovanicom koju mi je dao tata prije desetak godina. Prije godinu dana sam je bio izgubio, no uspio sam je pronaći u kući. Možda je to moj sretni novčić", kazao je za glasilo Michigan Lotteryja.
Clark kaže da će se vratiti mirnom načinu života kakav je vodio i dosad. "Mirovina i pecanje, to je to. Puno lijepog vremena koje ću i dalje provoditi sa sinom i s obitelji. Na pecanje odlazim s ocem. To nam je obojici drag hobi", rekao je skromni dvostruki dobitnik osam milijuna dolara.


Milan Bugarić
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

HRT: KULTNA EMISIJA 27. TRAVNJA

"Dobro jutro, Hrvatska" slavi svoj 32. rođendan

Najčitanije iz rubrike