Osijek
OD HOBIJA DO POSLA

Prvi “Ženski četvrtak” u PORC-ovim prostorijama
Objavljeno 4. lipnja, 2020.
Poduzetnički razvojni centar općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o. potiče žene na stvaralaštvo, da iskoriste svoje vješte ruke i možda svoje hobije pretvore u dodatni izvor prihoda u svom kućanstvu. U skladu s tim aktivnostima organizira prvi “Ženski četvrtak” koji će se održati 4. lipnja s početkom u 12 sati u PORC-ovim prostorijama u Ulici bana Josipa Jelačića 1 u Dalju. Riječ je, kaže direktorica Bojana Orsić, o radionici o temi “Oslikavanje upotrebnih predmeta decoupage tehnikom”.

“Radionica je namijenjene ženama poduzetnicama i potencijalnim poduzetnicama koje imaju specifična znanja i vještine te vole izraziti svoju kreativnost, koja je često podloga za dopunsku djelatnost ili pokretanje vlastitog posla. Zainteresirane žene mogu prijaviti svoj dolazak na broj telefona 031/590-296, na e-mail porc@opcina-erdut.hr ili preko Facebooka i instagram-profila”, kaže Orsić.

Inače, dodaje Orsić, za nezaposlene s područja općine Erdut počeo je 1. ciklus edukacija za nezaposlene u Dalju. “Pozivamo sve zainteresirane nezaposlene osobe da nam se pridruže uz prethodnu najavu na telefon 031/ 590-296”, poziva Orsić. D. Pejić
Možda ste propustili...

PANEL-RASPRAVA NA 10. KREATIVNOJ RIZNICI

Primjeri kružne kreativnosti su već posvuda oko nas

GRAD OSIJEK ZA PRAZNIK RADA

Grah i druženje kod katakombi

Najčitanije iz rubrike