Učionica
ODJEL ZA FIZIKU

Knjižnica Odjela za fiziku danas raspolaže s 2321 jedinicom knjižnične građe.
Objavljeno 26. svibnja, 2020.
Pretraživanje knjižnične građe dostupno putem poveznice: https://www.mathos.unios.hr/index.php/odjel/knjiznica/68-pretrazivanje-knjiznice.
Knjižnica Odjela za fiziku od travnja 2005. godine dijeli prostor s knjižnicama Odjela za matematiku i Odjela za biologiju. U knjižnici je zaposlena jedna osoba na radnom mjestu više knjižničarke. Za korisnike je otvorena od ponedjeljka do petka od 7,30 do 14,30 sati. Knjižnica Odjela za fiziku danas raspolaže s 2321 jedinicom knjižnične građe. U knjižnici se nalaze tri računala za rad studenata. Na računalima nalazi se pristup na 25 baza podataka. U knjižnici je dostupan velik broj tehničkih i općeznanstvenih enciklopedija u papirnatom ili elektroničkom obliku. U 2019. godini fond je uvećan za 79 jedinica knjižnične grade, od toga 59 jedinica knjižne građe (knjige i udžbenici) i 20 diplomskih i završnih radova. Diplomski i završni radovi redovito se pohranjuju u Dabar, a trenutačno je pohranjeno 56 diplomskih radova i 38 završnih radova.


Za knjižnicu je izrađena i vlastita baza podataka za knjige i časopise. Pretraživanje knjižnične građe dostupno putem poveznice: https://www.mathos.unios.hr/index.php/odjel/knjiznica/68-pretrazivanje-knjiznice.
Denis STANIĆ
Možda ste propustili...