Osijek
7. GODINA MASKENBALA LIONS KLUBA GEA

Tradicionalni humanitarni maskenbal za pomoć štićenicima Klasja
Objavljeno 16. veljače, 2020.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

Lions club Gea Osijek i ove je veljače održao svoj tradicionalni humanitarni maskenbal, ovaj put u kultnom kafiću Trica. Iznosom donacije od 200 kuna sudionici maskenbala pridonijeli su prikupljanju sredstava za poboljšanje standarda življenja korisnica stambenih zajednica Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek.

U sklopu programa maskenbala gosti su uživali u bogatoj tomboli i izboru za najbolje maske, glazbom ih je zabavljalo DJ Moc, a posebna atrakcija večeri bila je legendarna maškarana skupina Murterske bake koje su samo za ovu priliku, drugu godinu zaredom, iz Murtera došle u Osijek.

“Od prve godine osnutka našeg kluba organiziramo i ovaj humanitarni maskenbal, uvijek u nastojanju da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Ove smo se godine odlučili da sve prikupljene donacije namijenimo korisnicama stambenih zajednica Klasja, i to na način da im platimo polaganje vozačkog ispita. Vozački je ispit skup, a njima ga nema tko priuštiti, dok je, paralelno, danas postao nužna kvalifikacija za velik broj poslova. Zahvaljujemo svim našim dragim prijateljima i članovima obitelji koji su dolaskom na maskenbal podržali ovu našu ideju. Voljeli bismo da se sljedećih godina još više Osječana uključi u akciju”, kaže predsjednica Lions cluba Gea, Jasminka Grigić.

Lions club Gea djelovati je počeo 14. veljače 2013. godine i tako postao dio najveće svjetske humanitarne organizacije čija je osnovna ideja postojanja pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija i podići svijest ljudi o tome da je i najmanji doprinos često dovoljan za ostvarenje nečijih potreba. I. Solar

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike