Osijek
STUDIO ECCENTRIC

Saznajte na koji način učinkovito i sigurno trčati
Objavljeno 28. siječnja, 2020.
"Učinkovito i sigurno trčanje" naziv je radionice koja će se u subotu (1. veljače) s početkom u 10 sati održati u Studiju Eccentric (Divaltova 162). Ova je radionica ponajprije namijenjena svima onima koji su odlučili početi baviti se trčanjem, bilo na kraće ili dulje rute, onima koji se žele odvažiti na polumaraton, maraton, trijatlon, ali i onima koji već trče duže vrijeme, te svima koji se bave treninzima izdržljivosti. Predavači su Strahinja Kukić, Vanja Knežević i Maja Diklić Dačić. Trajanje je radionice šest sati.

Kukić će pomoći sudionicima da o treningu razmišljaju kroz fiziološki aspekt, poštujući svoje tijelo i njegov ritam. Cilj je njegova predavanja upoznati s osnovnim funkcijama hormona, njihovoj ulozi u ponašanju, sportskom performansu i emotivnom životu pojedinca. Knežević će pak podijeliti svoje iskustvo u trčanju, govoriti o motivaciji i o svim praktičnim izazovima jedne maratonke, o opremi potrebna trkaču tijekom godine te o motivaciji i mentalnom treningu. Diklić Dačić izlagat će o vježbama disanja te stabilnosti i mobilnosti radi optimiziranja pokreta i poboljšanja izvedbe, smanjenog rizika od ozljeda te bržeg povratka u "igru" nakon ozljede.

O cijeni radionice i prijavama zainteresirani mogu dobiti informacije na e-mail adresi kontakt@eccentric.hr, na telefonskom broju 092/328 0802 ili na FB-stranici Eccentrica. I.R.G.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

U OSIJEKU O GOSPODARENJU OTPADOM

Unikom osniva Centar za obradu glomaznog otpada

Najčitanije iz rubrike