Mozaik
OVE SUBOTE ČETIRI TIMA ČEKA JOŠ JEDNA EMISIJA NOKAUTA

Odlične Slavonke Mia Reba i Bernarda Bobovečki pjevaju za opstanak u “The Voiceu”
Objavljeno 25. siječnja, 2020.

I ove subote, 25. siječnja, na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije imat ćemo prilike gledati napeto izdanje showa "The Voice - Hrvatska", u kojemu će ponovo biti borba za opstanak nekih natjecatelja iz sva četiri tima.

Mentori su dobrom pripremom svojih trojki i u posljednjem nokautu "The Voicea" zakomplicirali sebi život. Ivan Dečak i Massimo odlučili su se za ženske trojke. Tim Dečak predstavljaju studentica iz Jastrebarskog Karla Ban, potom jedna od sjajnih Slavonki u "The Voiceu - Hrvatska" Bernarda Bobovečki te devetnaestogodišnja Karl-Ana Sabljak iz Ogulina. Njihovi nastupi zadali su dosta problema njihovu mentoru, jer trebao je birati između sjajnih vokalistica i odličnih interpretatorica. Massimova ženska ekipa nastupima je iznenadila i samog mentora. Bez obzira na odluke koje je Massimo unaprijed donio, presudna je bila izvedba u emisiji. U njegovu jakom ženskom timu su studentica iz Splita, koja je svojim nastupom na Audiciji okrenula sva četiri mentorska stolca - Adriana Vidović, studentica Stela Šmit iz Kutine te povratnica u "The Voice", učiteljica razredne nastave Bruna Levar.

Vanna je krhkoj studentici Muzičke akademije neobično moćna glasa, Osječanki Miji Rebi, pridružila dva Zagrepčanina: Filipa Rudana, koji je oduševio svoju mentoricu izvedbom na audiciji, te Tina Šarića. Tim Gobac u posljednjem nokautu predstavio je tim alternativaca: Domagoja Olujića iz Hlebina, Gopčeva zemljaka Aleksandra Baića iz Karlovca, prvog natjecatelja ovogodišnje sezone koji je izabrao baš njega za mentora, te timsku princezu, studenticu iz Varaždina, Teu Lovreković.

Na žalost, odluke tko napušta tim mentorima nisu posljednji teški zadatci. U finalu nokauta ponovo nastupaju natjecatelji kojima je pružena druga prilika u prethodnim emisijama nokatuta, koje smo gledali proteklih subota, te nakon glazbenog sučeljavanja mentori moraju odlučiti tko je šesti natjecatelj njihova tima kojeg vode dalje, odnosno u sljedeću emisiju, gdje ih čekaju dvoboji. Puno napetosti za natjecatelje, puno glazbenih užitaka za publiku, emotivni rastanci, sve to pogledajte u subotnjem showu "The Voice - Hrvatska". Inače, Denis Knežević iz Slatine, koji je bio u Dečakovu timu, ali je, na žalost, ispao u nokaut-fazi showa, nastupa ove subote u PUB-u u Slatini.

Tanja Kvorka
U finalu nokauta ponovo nastupaju natjecatelji kojima je pružena druga prilika u prethodnim emisijama
Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike