Osijek
VIŠE OD UKRASA

Sanjin nakit pod brendom Allunga po cijelom svijetu
Objavljeno 8. studenog, 2019.
Allunga na jeziku Aboridžina iz okolice Sydneyja znači - sunce. Efekt sunčanih zraka postigla je darovita Sanja Račić, vlasnica obrta Allunga, unijevši u petak u Vinsku mušicu na osječkom korzu svoj nakit i izloživši ga na prodajnoj izložbi. Njezine ogrlice, narukvice i prstenje za kratko su vrijeme postali must have mnogih žena istančana ukusa kojima savršeno pristaju bilo uz ležerne bilo uz klasične modne kombinacije. Da je Sanjin nakit odavno prešao hrvatske granice, lako je zaključiti čak i samo površnim pregledom njezine FB stranice, gdje objavljuje fotografije žena koje nose njezin nakit u nebrojeno mnogo zemalja na gotovo svim kontinentima.

Stoga ne čudi što su u kušaonicu vina Ivane Draganić cijeli dan navraćale žene (i pokoji muškarac) kako bi kupile unikatan nakit ili dogovorile sa Sanjom njegovu izradu. Uz kavu, čaj ili čašu finog vina mnoge su Osječanke iskoristile prigodu dodati svojoj kolekciji nakita (još) jedan komad s potpisom Allunga.

One Osječanke i Osječani koji u petak nisu stigli do Mušice, Sanjin će nakit od posljednjeg vikenda u studenome pa sve do Božića moći potražiti na njezinu štandu u prizemlju Portanove. Lani je to bilo nezaobilazno mjesto božićne kupnje, ali i druženja s Osječankom koja svojom srdačnošću, elegancijom i hrabrom borbom sa životnim nedaćama inspirira mnoge. I.R.G.
Možda ste propustili...

RADOVI NA TRGU BANA JELAČIĆA NAKON TEKSTA U GLASU SLAVONIJE

Na omiljenom su igralištu napokon građevinci i bageri

GROBOVI MNOGIH ZASLUŽNIH OSJEČANA ČEKAJU OBNOVU

Nadgrobni su spomenici dio kolektivne memorije grada

NASTAVAK TRADICIJE DUGE SEDAM GODINA

Čepinčani se pripremaju za Božićni sajam

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVI PRIMJER MEDIJSKOG ZLOSTAVLJANJA OSIJEKA

Za grad s više od 18 tisuća studenata "novinarka" tvrdi da mladih uopće nema?!

2

DAJTE GLAS ZA PROF. MARIJU HEFFER!

Skromna superjunakinja mijenja svijet svakodnevno

3

KARLO ŠATVAR: ČEKAMO SLUŽBENU INICIJATIVU

Branko Lustig dobit će svoju ulicu?