Mozaik
OBJAVLJENI DATUMI JEDNOG OD NAJBOLJIH FESTIVALA U EUROPI

EXIT najavio kako će 20. rođendan proslaviti od 9. do 12. srpnja 2020.
Objavljeno 8. studenog, 2019.

Nakon ovogodišnjeg, prema brojnim parametrima svog najuspješnijeg izdanja dosad, EXIT festival sljedeće će godine od 9. do 12. srpnja 2020. proslaviti jubilarni 20. rođendan.

Petrovaradinska tvrđava sljedećeg srpnja bit će u centru pažnje svjetske glazbene javnosti, na kojoj će se na više od 40 pozornica i zona okupiti neke od najvažnijih glazbenih zvijezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodna dva desetljeća, čiji su nastupi zauvijek postali nerazdvojan dio povijesti festivala. Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0 festival označava početak svoje nove ere, kojom najavljuje brojne inovacije na svim poljima svog djelovanja.

- Cijeli EXIT tim, kao i brojni naši prijatelji i suradnici, odlučili su nadmašiti čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donijela dosad najbolje izdanje i jedan novi EXIT, spreman za sljedećih dvadeset godina! - izjavio je u povodu toga Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Predstojeće festivalsko izdanje, kao i prateća kampanja, slavit će jedinstvo naizgled sasvim različitih fanova Exita, od punkera i metalaca preko repera i ravera, pa sve do publike iz svih dijelova regije, kao i onih koji prelaze i cijele oceane ne bi li stigli u Novi Sad i tako potvrdili zašto je popularni britanski časopis DJ Mag rekao da je EXIT "više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe."

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Sea Star u Umagu u Hrvatskoj, Revolution u Temišvaru u Rumunjskoj i Sea Dance u Budvi u Crnoj Gori, bit će objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji s provjerenim imenima, uz iznimno veliku raznolikost žanrova, po čemu je EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni. T.Kvorka
ULAZNICE KREĆU U PRODAJU 22. STUDENOGA
Uz objavu datuma EXIT festivala, planiran je i početak prodaje ulaznica, i to za petak, 22. studenoga, točno u podne, kada će iznimno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon-cijeni od 450 kuna, što je ušteda od čak 55 % u odnosu prema njihovoj konačnoj cijeni. Prve se ulaznice svake godine rasprodaju za samo par sati, a njihova sljedeća cijena bit će automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontingent. Ulaznice će se prodavati preko sustava Entrio i Ticket Shop te na njihovim prodajnim mjestima.
Možda ste propustili...

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

Najčitanije iz rubrike