Sport
“MOJA IGRA” LUKE MODRIĆA

S Mandžukićem nisam pričao tri godine
Objavljeno 5. studenog, 2019.
U prodaji je autobiografija Luke Modrića “Moja igra” u kojoj je najbolji nogometaš svijeta za 2018. godinu iznio do sada nepoznate detalje iz privatnog života, ali i karijere koja je kulminaciju doživjela lani. U jednom poglavlju kapetan Vatrenih ispričao je i o odnosu s Marijem Mandžukićem. Taj odnos nije bio bajan, ali se popravio uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

- Mario je poseban tip. Nekad djeluje mrzovoljno, češće je raspoložen. Bio mi je drag od prvog dana iako je mnogima dugo trebalo da ga shvate i dožive takvim. Na gostovanju na Islandu, kada smo se u doigravanju borili s njima za odlazak na SP u Brazilu, sreli smo se ispred lifta u hotelu i rekao sam: “Ajde, Mario, idemo danas jako”, onako kako se vrlo često igrači međusobno potiču. Mandžukić me iznenadio svojom reakcijom i kazao: “Samo ti gledaj sebe, pusti mene.”

Učinilo mi se da se nešto duri na mene, a nisam našao logično objašnjenje zašto. S Marijem sam uvijek imao dobar odnos, bili smo u stalnom kontaktu sve do tada. Onda je nastala tišina, kad se dva teška karaktera nađu u kratkom spoju, energija nestane. Bilo mi je krivo, ali nisam htio povući prvi potez - kazivao je Luka. Tišina je trajala gotovo tri godine, a odnos se popravio prije SP-a u Rusiji.

- Mandžo je duša od čovjeka, osoba s kojom bih išao u svaku borbu. Što god bilo, znam da će dati sve, da će ti čuvati leđa i da te nikad neće izdati. Razgovarali smo i kazao je: “Nisam se durio na tebe. Ja sam mislio da se ti duriš na mene.” Između nas je ponovno prostrujala pozitivna energija - otkrio je Modrić.
I. Li.
Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

SLAVONSKI OBRAČUN PRIPAO LIDERU

Dogan pogodio za ostanak bodova u Gradskom vrtu

Najčitanije iz rubrike