Sport
HRVAČKI TURNIR “HUSINSKI RUDAR”

Mladi Slatinjani više ne dominiraju u Tuzli, ove su godine ukupno treći
Objavljeno 16. listopada, 2019.
Nakon što su prethodne dvije godine na hrvačkom turniru "Husinski rudar" u Tuzli ekipno bili najuspješniji, ove godine članovi HK Slatina u ukupnom su poretku bili treći. Zanimljivo, rezultati Slatinjana bili su bolji nego prethodnih godina, ali jača konkurencija učinila je svoje.

U Tuzli je sudjelovalo sedamdesetak natjecatelja iz 12 klubova iz Hrvatske, BiH, Mađarske, Bugarske, Srbije i Slovenije, a turnir je ove godine dio obilježavanja stote obljetnice tuzlanskog RSD Sloboda.

Slatinski natjecatelji Gabrijel Maro u kategoriji do 54 kg i Ivan Knežević do 68 kg osvojili su prva mjesta, David Vilk (do 45 kg) i Josip Suton (do 69 kg) bili su srebrni, dok je Antonio Ošap (do 62 kg) osvojio treće mjesto. Ina Pavić (do 40 kg), Teuta Bišćan (do 55 kg) i Veronika Vilk (do 60 kg) završile su kao najbolje u svojim kategorijama, dok je Gabrijela Ivoš (do 55 kg) bila treća.

Mlade Slavonce u Tuzlu su vodili treneri Danijel Kolomaz i Borivoje Kocić, dok je sudac iz Slatine Nebojša Nikšić nagrađen kao najbolji sudac turnira. Na turniru boje Slatine branio je i sudac Josip Grahovac. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike