Mozaik
U SKLOPU EUROPSKOG TJEDNA MOBILNOSTI U OSIJEKU

Besplatni koncert
benda Koza Mostra
Objavljeno 18. rujna, 2019.
U tijeku je Europski tjedan mobilnosti, koji se održava svake godine, a traje do 22. rujna, i to pod sloganom "Krećite se s nama!". Ta europska inicijativa potiče gradove na uvođenje i promicanje alternativi za vožnju automobilom pa pozivaju građane na korištenje javnog gradskog prijevoza kao što je naš GPP, promicanjem biciklizma i sl., kako bi se što manje onečistio grad.

Prigodom Tjedna mobilnosti u Osijeku će nastupiti, i to besplatno, grčki ska/rock/folk bend Koza Mostra, koji je trenutno na svojoj EU turneji (finalisti Eurosonga). Koncert će održati 20. rujna u 21 sat u Kazamatu. Bend je dijelio pozornicu s najvećim svjetskim imenima poput Iron Maiden, HIM, Judas Priest, Madness i drugima, a trenutno rade s Gogol Bordellom na novom albumu. Ljudi ih uspoređuju upravo s Gogolem, a neki kažu i da su "grčka verzija Dubioze kolektiva". Nakon koncerta održat će se after party u DJ Lendu.

- U povodu dolaska na koncert koristite gradski prijevoz putnika GPP, bicikl ili dođite pješice jer na taj način i mi sudjelujemo u ovom projektu. Hvala Gradu Osijeku koji nam je ustupio dvorište Kazamata, GPP-u, Glasu Slavonije i svima onima koji su omogućili da ovaj koncert bude besplatan i poklon Gradu na Dravi. Posebne zahvale idu Žani Gamoš, Siniši Gregoranu, Mislavu Kovačiću, GPP-u i Mariju Šapini jer su nesebično odvojili svoje slobodno vrijeme i ovaj koncert učinili održivim - poručuje iz udruge United Forces. T.Kvorka
Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

GLAZBENIK JE VELIKI LJUBITELJ I ZAŠTITNIK MAČAKA

Baby Lasagna i mačak Stipe postali su junaci slikovnice o prijateljstvu

Najčitanije iz rubrike